Home » Divertisment » Actorul Vin Diesel, flirt cu jurnalista braziliană Carol Moreira (VIDEO)

Actorul Vin Diesel, flirt cu jurnalista braziliană Carol Moreira (VIDEO)

Interviu de senzaţie acordat de celebrul actor american Vin Diesel unei jurnaliste din Brazilia.

StaruL francizei ”Furios şi iute”, în vârstă de 49 de ani, a flirtat cu jurnalista braziliană Carol Moreira în timpul unui interviu pentru promovarea cel mai recent film, ”xXx: The Return of Xander Cage”, ce va fi lansat pe marile ecrane în ianuarie 2017.

Pe parcursul interviului, starul de la Hollywood a complimentat-o de mai multe ori pe vedeta platformei YouTube pentru aspectul ei fizic şi a invitat-o la o cină romantică.

”A început să îmi facă complimente, la mijlocul interviului. Mi-a spus că eram drăguţă, apoi a întrerupt interviul de trei ori pentru a-mi vorbi despre cât de frumoasă sunt eu”, a relatat jurnalista braziliană.

Vin Diesel are de la începutul anilor 2000 o relaţie cu modelul mexican Paloma Jimenez. Cei doi au împreună trei copii – Hania Riley, născută în aprilie 2008, Vincent Sinclair, născut în 2010, şi Pauline, născută în martie 2015.

Mark Sinclair, cunoscut drept Vin Diesel, este actor şi producător de film. S-a născut pe 18 iulie 1967, în California. Este cunoscut pentru rolurile din franciza ”Furios şi iute”, filme care au avut un răsunător succes de casă şi pentru care a primit mai multe premii. Vin Diesel a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, pe 26 august 2013.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*