Home » Diverse » Vinerea Neagră: Site-urile magazinelor de electronice, blocate după anunțarea reducerilor de până la 60%

Vinerea Neagră: Site-urile magazinelor de electronice, blocate după anunțarea reducerilor de până la 60%

Black Friday ajunge și în România. Cei mai mari retaileri IT&C de pe piața locală oferă reduceri de până la 60% pe parcursul zilei de 25 noiembrie, și în unele cazuri și în weekend produse mai ieftine cu zeci de procente.

Vinerea Neagră este o zi inspirată de la americani, fiind prima vineri după Ziua Recunoștinței, care marchează totodată debutul cumpărăturilor de Crăciun în SUA.

„Vom oferi reduceri între 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis începând de vineri dimineaţă, ora 5.00 şi până duminică seară, 27 noiembrie, ora 24.00”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG, potrivit Incont.ro.

Cumpărătorii vor putea achiziţiona frigidere cu numai 499 de lei, maşini de spălat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum şi terlevizoare LED şi 3D cu reduceri de până la 50%.

eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră, a dat startul reducerilor la ora 5.00 AM, iar din primele minute stocul a zeci de produse a fost epuizat.

Retailerul Flanco oferă de asemenea reduceri considerabile la peste 30.000 de produse, clienții putând achziționa frigidere cu 500 de lei, sau mașini de spălat cu 700 de lei.

Black Friday a fost luată cu asalt de românii dornici să profite de reducerile masive, astfel că site-urile unor magazine au fost blocate, printre care flanco.ro, evomag.ro.

Un comentariu

  1. Pana la urma tot mai bine este sa mergi in magazin pentru ca interesul mare pentru promotii a facut ca site-urile sa pice. Asadar, pana duminica seara gasiti cele mai mari reduceri ale anului in magazinele Flanco.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*