Home » Diverse » VIDEO: Momentul asasinării lui Kim Jong-nam pe aeroportul din Kuala Lumpur

VIDEO: Momentul asasinării lui Kim Jong-nam pe aeroportul din Kuala Lumpur

A apărut înregistrarea de pe camerele de securitate cu atacul mortal asupra lui Kim Jong-nam, fratele vitreg al președintelui Coreei de Nord, relatează RT.com!

Filmarea, destul de neclară, arată atacul de pe aeroportul din Kuala Lumpur, din 13 februarie, când două femei se apropie din spate de persoana care se presupune că e Kim Jong-nam și îi pulverizează în față o substanță bănuită a fi o otravă letală. Una dintre atacatoare se presupune că este indonezianca identificată deja ca fiind Siti Aishah și arestată de forțele de securitate.

Omul atacat se îndreaptă apoi spre forțele de securitate pentru a cere ajutor. În filmare se vede cum oficialii aeroportului îl escortează într-o cameră alăturată. Ulterior Kim Jong-nam a decedat în drum spre spital.

Un nord coreean, o femeie din Vietnam și alta din Indonezia au fost deja arestați în legătură cu asasinatul din 13 februarie. Autoritățile sunt în continuare în căutarea unui alt suspect din Coreea de Nord care se presupune că părăsit țara în ziua în care Kim Jong-nam a fost ucis.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.