Home » Diverse » Tv » Ziua de nastere a unui personaj grotesc: doamna Bamboi, sarbatorita regeste la Happy Hour

Ziua de nastere a unui personaj grotesc: doamna Bamboi, sarbatorita regeste la Happy Hour

De ziua ei, doamna Bamboi, femeia care a facut o caruta de copchii, a avut parte de un rasfat regal. Catalin Maruta s-a ocupat personal ca “desteapta” lui asistenta, care a implinit 58 de ani, sa aiba parte de o zi speciala, asa ca i-a intins un covor rosu de dimineata si a plimbat-o cu limuzina.

Cu ochii mariti de uimire, hai nu ma prosti!, doamna Bamboi a vazut ca pe magazinul Cocor era o reclama mare, cu poza ei, pe care scria “La multi ani, Lady Bamboi!”. Mai-mai sa avem parte de inca un lesin in direct! A urmat apoi o vizita la un salon de moda, apoi au mancat la restaurant cei mai buni mici din Bucuresti, de la Cocosatu’.

Ziua a continuat cu o vizita la un salon de cosmetica, unde doamna Bamboi si-a facut coafura si manichiura.

Si in platoul de la Happy Hour, doamna Bamboi a avut parte de surprize: Maruta i-a daruit un buchet de flori si un tort imprimat cu pozele celor 13 copii ai ei. “Sa mananc din copii?”, s-a intrebat doamna Bamboi, un pic nedumerita. Pana la urma, si-a facut curaj si a taiat din tort: “Doar nu sunt reali, sunt doar poze!”.

Daca tot vrea sa faca vedeta dintr-o semianalfabeta, domnu’ Maruta ar trebui s-o treaca si pragul Universitatii din Bucuresti. Doar de o diploma mai are nevoie doamna Bamboi ca sa intre in politica!

5 comentarii

 1. Nu va e rusin~e!!!Faceti o femeie invarsta semianalfabeta?!Dar voi ce sunteti!!Daca ati avea mai multa carte ca dumeaei nu ati scrie un asemenea articol!!!Un articol josnic facut de inculti!Cred cu tarie ca mai pe nimeni nu-l mai intereseaza opiniile voastre de 2 lei!Asa ca faceti articole ca lumea in loc sa va faceti de ras!!

 2. Ce credeti ? ce este mai grotesc?… aceasta lume desfranta si fara nici-o speranta ,sau aceasta femeie simpla dar, dezarmant de sincera???!

  Ati auzit de povestea ,,Hainele cele noi ale imparatului”? Sper ca da. Ei bine, meditati un pic la aceasta.
  Si inca ceva…Daca aveti niste ani de scoala mai multi decat aceasta femeie si i-ati facut degeaba,nu conteaza prea mult,caci oricum inaintea lui Dumnezeu valorile sunt cu totul altele decat cele pe care niste bieti trecatori prin viata (muritori)considera ca le detin.

  • grotesc este “PERSONAJUL doamna Bamboi”, un personaj inventat de Maruta, “doamna Bamboi” e un personaj din telenovela “hai sa ne batem joc de altii”, nu confundati “personajul” cu “persoana”.

 3. Aventurile lui Mos Maruta demonstreaza din plin “continutul” articolului. Dixit.

 4. pentru krys.
  draga utilizatorule revizuieste-ti gramatica,sintaxa si….
  caci si tu esti la fel de analfabet ca personajul baboi.
  apropo de cand o persoana in varsta nu poate fi analfabeta?
  am senzatia ca nu stii ce inseamna!
  daca nu e asa da-ne “istetule/o” cu dexu si etiologia cuvantului peste cei mai bine de 1.000.000 de neuroni pe care tu nu-i ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*