Home » Diverse » Tv » Vedete la 40 de ani: Andreea Esca

Vedete la 40 de ani: Andreea Esca

Pe 29 august, Andreea Esca va împlini 40 de ani, iar dacă la împlinirea vârstei de 30 de ani nu s-a gândit foarte mult la schimbarea prefixului şi nu a simţit ceva în mod deosebit, acum parcă are câteva dubii şi întrebări.

“La sfârşitul lunii august voi împlini 40 de ani sau, cum mi-a zis un prieten, voi intra în gaşca celor cu prefixul României, +(40)… Nu ştiu exact cum mă simt. Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată şi am multe alte zile în care habar n-am câţi ani fac şi oricum nu mi se pare că asta ar avea vreo importanţă. Prietenele mele care au mult peste 40 îmi repetă că omul este foarte tânăr la această vârstă, cele care au puţin peste 40 zic că nu e chiar aşa de rău în Club 40. Copiii mei sunt atât de drăguţi încât declară că ei nu cred că am aşa de mulţi ani, lor li se pare că am mult mai puţini, iar soţul meu spune că sunt mereu pe gustul lui…”, a scris Esca pe contul ei de Facebook.
Adevărul este că, spre deosebire de ziua în care am împlinit 30 de ani, când chiar nu-mi păsa deloc de vârstă, acum mă preocupă. […] De ce nu îmbătrâneşte şi firea odată cu corpul? Sufletul îmi spune să-mi pun o „floare” în cap şi buletinul să o dau jos. Instinctul mă trimite să dansez pe plajă în miezul nopţii şi calendarul zice că ar trebui să dorm. Am poftă să citesc poezii în vremuri de proză. Cum să fac?”, a continuat vedeta PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*