Home » Diverse » Tv » Transferul Anului 2011 în televiziunile lui Felix: Oana Stancu şi Adrian Ursu, oficial la Antena 3

Transferul Anului 2011 în televiziunile lui Felix: Oana Stancu şi Adrian Ursu, oficial la Antena 3

Realizatorul TV Mihai Gâdea a anunţat, marţi seară, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii “Sinteza zilei”, că Oana Stancu şi Adrian Ursu (doi dintre jurnaliştii care au mai multe tangenţe cu slugărnicia bine plătită decât cu presa ) sunt noii membri ai echipei Antenei 3.

 “Vi-i prezentăm pe noii noştri colegi de la Antena 3, Oana Stancu şi Adrian Ursu, care până de curând realizau o emisiune concurentă şi pe care sperăm să-i vedeţi mulţi ani de acum încolo. Ne bucurăm că faceţi parte, începând cu această seară, din echipa noastră. Aici e mai greu să se suspende emisiuni”, a spus pastorul Mihai Gâdea, prezentând venirea lor de la Realitatea TV la Antena 3 ca “transferul Anului 2011 în televiziune”.
Invitaţi în platoul emisiunii, cei doi realizatori TV au vorbit despre suspendarea emisiunii pe care o realizau la postul TV concurent.

Emisiunea “Ora de foc”, realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu la Realitatea TV, a fost suspendată în luna februarie.

Un comentariu

  1. Ma bucur foarte mult pentru oana si adi, dar mi-ar placea sa prezinte zilnic chiar an spatiul lu firea. Nu-mi place cum dezbate lucrurile e mecanica.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.