Home » Diverse » Tv » SOCANT! Maruta, BATUT in direct la Happy Hour!

SOCANT! Maruta, BATUT in direct la Happy Hour!

Incident cu totul neașteptat în cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro Tv. Prezentatorul Cătălin Măruță a fost lovit de invitatul său, Liviu Vovodoz Arsenie, soțul cu treizeci de ani mai tânăr al Israelei.

TOTUL A FOST O FARSA DE 1 APRILIE!!!

Disputa dintre Cătălin Măruță și Liviu Vovodoz Arsenie a început în momentul în care moderatorul emisiunii și-a întrebat invitatul dacă a reușit să treacă peste problemele cu băutura.
Evident deranjat de acest lucru, soțul Israelei i-a atras atenția lui Măruță să nu mai vorbească despre acest subiect. În momentul în care prezentatorul tv a insistat, invitatul s-a ridicat pur și simplu și l-a lovit.
Totul a fost atât de real încât și echipa emisiunii Happy Hour a intrat în panică. În realitate însă, totul a fost o păcăleală de 1 aprilie, pusă la cale de Cătălin Măruță colegilor lui. Nici măcar Israela, soția lui Liviu, nu a știut că totul este aranjat, aceasta începând să tremure pur și simplu.
Toată întâmplarea a fost cu atât mai credibilă cu cât este cunoscut faptul că Israela (61 de ani) şi Liviu (39 de ani) au fost la un pas de divorț din cauza problemelor cu alcoolul pe care bărbatul le-a avut.

4 comentarii

  1. TOTUL E real. .asa ca nu o mai dati de Gardaaa !

  2. Totul e real. Ce sa zica si Maruta acuma .. ca sa nu se faca de ras.

  3. cred ca e pe bune …bine a facut Maruta can sare calu

  4. Marutza a incasat-o pe bune! am vazut emisiunea…dupa ce a fost pocnit a bagat publicitate cam mult peste limita admisa,apoi a revenit cu lectia pregatita! eu sunt CHIAR FERICITA CA SI-A LUAT-O mascariciul clejanilor si servitorul lui Luciu!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*