Home » Diverse » Tv » Simona Gherghe: Leo de la Strehaia da bani la femei, ca altfel nu poate!

Simona Gherghe: Leo de la Strehaia da bani la femei, ca altfel nu poate!

Simona Gherghe a lansat o ipoteza amuzanta privind nevoia lui Leo de la Strehaia de a-si plati la greu potentialele iubite.

Simona Gherghe a avut printre invitatii emisiunii Acces Direct de luni pe Bianca, o dansatoare din buric pe care Leo de la Strehaia a agatat-o pe contul de Facebook oferindu-i bani pentru a deveni iubita lui.

Blonda Bianca a acceptat propunerea, iar relatia a inceput timid la nivel de mesaje pe conturile de socializare, discutii la telefon si cateva sms-uri de Paste.

Inainte sa se intalneasca fata in fata, Bianca a venit la Acces Direct unde a marturisit senina ca are de gand sa incurajeze aceasta relatie cu Leo de la Strehaia din dorinta de a face si ea rost de bani.

“Daca Leo de la Strehaia nu ar avea bani, probabil nu m-as uita la el, nu m-ar interesa ca barbat. Dar am vazut ca se vehiculeaza sume cu multe zerouri, asa ca de ce nu m-as numara eu printre femeile pe care le rasfata?’.

Simona Gherghe a incercat sa ii explice faptul ca nu este in regula ca Leo de la Strehaia are nevoie sa isi plateasca femeile.

“Nu te gandesti ca este ceva in neregula daca isi cucereste iubitele cu bani si nu altfel? Poate ca Leo de la Strehaia nu poate…”, a lansat Simona Gherghe o ipoteza pe cat de amuzanta, pe atat de posibila.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*