Home » Diverse » Tv » “Noră pentru mamă”, fără Gabriela Cristea

“Noră pentru mamă”, fără Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are de ales: ori semnează pe doi ani cu turcii de la Sinevizyon, ori rămâne fără “Noră pentru mama”. Acesta e motivul pentru care una dintre vedetele preferate ale românilor absentează de la cunoscutul reality-show.

Gabriela Cristea a renunţat, cel puţin pentru moment, la emisiunea “Noră pentru mama”. Conform unor surse din interiorul Sinevizyon, firma care realizează “Noră pentru mama” pentru Kanal D, vedeta a luat decizia de a nu mai prezenta cunoscutul reality-show din cauza unui scandal pe care l-a avut săptămâna trecută cu producătorii turci ai emisiunii.

Un comentariu

  1. imi parerau ca s-a ajuns la situatia asta dar voua domnilor sau doamnelor de la sinevisyon ar trebui sa va dea de gandit faptul c de cum nu veti mai avea audienta …de unde vine asta mai nou ca eliminari se fac pe loc in fiecare sambata???? normal vreti sa scapati cat mai repedede concurenti sa nu va mai faceti de ras cu boua prezentatoare nu am nimik personl cu ea doar ca sti cum zicea gaby imi vine ca o manusa emisiunea e uite ei ii vine ca o pijama,,,,si sper ca intelegeti aduceti-o inapoi pe gaby…..tm este alaturi de tine gaby si suntem dispusi sa facem cheta sa te platim noi sa mai vi 1 2 luni te pupam

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.