Home » Diverse » Tv » Mircea Radu se însoară cu o tânără de 25 de ani

Mircea Radu se însoară cu o tânără de 25 de ani

La 45 de ani, Mircea Radu vrea să se căsătorească cu o tânără în vârstă de 25 de ani, dar tatăl acesteia nu prea este de acord să-şi mărite fata cu vedeta TV.

După ani de burlăcie, Mircea Radu, 45 de ani, s-a hotărât să se însoare cu o tânără în vărstă de 25 de ani. Tatăl fetei, însă, nu prea vede cu ochi buni relaţia lor.

Iubita lui Radu se numeşte Raluca Olaru, iar cununia civilă va avea loc peste câteva săptămâni, la Botoşani, de unde este fata.

Radu şi Raluca se iubesc în taină, de ceva vreme, şi nu prea s-au afişat la evenimentele mondene.

Paparazzi revistei Spy i-au fotografiat pe cei doi împreună şi au publicat imaginile cu noul cuplu.

Mircea Radu a cerut-o de soţie pe Raluca în mod tradiţional, cerând şi permisiunea părinţilor ei pentru căsătorie.

Tatăl fetei, fost profesor şi director al unei şcoli din Ştefăneşti, Botoşani, nu prea este de acord cu relaţia lor, poate şi din cauza diferenţei de vârstă dintre ei.

La început, nu prea l-au vrut, cred că din cauza diferenţei de vârstă. A doua oară însă când a mers în Ştefăneşti, în judeţul Botoşani, oraşul natal al fetei, Mircea Radu a făcut ceva şI i-a convins că va fi un ginere bun pentru că dintr-o dată nimeni nu s-a mai plâns. Şi-a plimbat şI viitoarea soacră cu Jeep-ul prin localitate. Mai mult, ca să le facă pe plac părinţilor fetei şI poate şI pentru a avea intimitate, s-au hotărât să facă cununia civilă în Ştefăneşti, urmând ca păriţii fetei să se ocupe de depunerea actelor şI restul pregătirilor“, a declarat o sursă pentru Cancan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*