Home » Diverse » Tv » Mihaela Rădulescu, despre Radu Mazăre: “În faţa bărbaţilor fără caracter, rişti să-ţi iei o flegmă”

Mihaela Rădulescu, despre Radu Mazăre: “În faţa bărbaţilor fără caracter, rişti să-ţi iei o flegmă”

Mihaela Rădulescu l-a inclus pe edilul Constanţei în categoria bărbaţilor fără caracter şi a mărturisit cât de greu îi este să-i explice copilului că un astfel de om este prietenul tatălui său, sau cât de minunată este România în condiţiile în care în ea trăiesc oameni precum Radu Mazăre.

“În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata…. sau că aşa se poartă un bărbat….sau că aşa vorbeşte un primar…Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea…”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.

Într-o emisiune tv Radu Mazăre a atacat-o într-un mod fără precedent pe fost soţie a lui Elan Schwartzenberg, despre care a spus că este „o haimana” şi că „a prins-o bărbatul ei cu altul în casă”. De asemenea, primarul Constanţei mai spus că dacă i-ar fi făcut asta lui atunci „i-ar fi mutat gura Mihaelei Rădulescu la spate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*