Home » Diverse » Tv » Mihaela Rădulescu: “Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa”!

Mihaela Rădulescu: “Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa”!

Mihaela Rădulescu se va reîntoarce pe micul ecran cu emisiunea “Alegerile Mihaelei”, din 20 mai, la Realitatea TV, precizând că, dacă va fi colegă cu Andreea Marin – care ar urma să realizeze la rândul său o emisiune -, aceasta “va trebui să o iubească cu forţa”, potrivit Pro TV Magazin.

Mihaela Rădulescu a declarat, în interviul pentru Pro TV Magazin, că ideea celor de la Realitatea TV i-a plăcut cu adevărat.

andreea-marin-2“S-au adunat atâtea propuneri în ultimii ani, încât m-am gândit că n-ar fi rău să le mai iau şi în serios. Dincolo de glumă, ideea celor de la Realitatea mi-a plăcut cu adevărat, are elemente noi atât pentru mine, cât şi pentru telespectatorul care vrea divertisment sănătos, bine făcut, decent şi amuzant. Nu e tocmai o întoarcere, merg pe aceeaşi idee ca şi până acum, proiecte scurte şi intense, care să mă provoace cu adevărat, dar care să nu mă ia prea mult timp de lângă copilul meu. Propunerea de la Realitatea are toate aceste calităţi”, a spus Mihaela Rădulescu, titrează mediafax.

Despre relaţia cu cealaltă divă, Andreea Marin, Răduleasca a declarat: “Nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*