Home » Diverse » Tv » “Mi-e scârbă de România!”- spune Mihai Bendeac

“Mi-e scârbă de România!”- spune Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a decis să-şi închidă blogul, deşi este unul dintre cele mai accesate bloguri din România(si vorbim aici de un Blog cu “B” mare).

Mihai Bendeac mărturiseşte că romii(tiganii) ne-au cucerit :”Tin sa precizez si, daca cineva are o alta informatie, sa aduca probe, ca in tot timpul acesta nu am castigat nici un cent de pe urma acestui site. Nu am vandut nimic! Toate bannerele pe care le-ati vazut aici au fost puse pe prietenie. De exemplu, site-ul cu schimburi de masini e al lui Margica. Si toate au fost asa.”, notează actorul în ceea ce se vrea a fi ultimul său post.

Motivele?

“Am început de jos. De la 100 de vizualizari pe zi. Acum, sunt săptămâni în care se adună aproape 30 de mii de vizitatori unici. N-am fost niciodată adeptul ideii ca trebuie să mă citească multă lume. Pur şi simplu s-a întâmplat. (…) Şi s-a întâmplat mai devreme decât credeam. M-am săturat! Ce încerc eu să fac aici? Să schimb ceva? Ce? E în van! E o prostie fără margini! Da! Mi-e scârbă de România! Am ajuns să-mi fie scarba! Şi o sa apară tot felul de patrioti să urle cretinismul din capul lor: “Pai de ce nu pleci mă?” Prieteni, o să plec! Când voi putea, am să plec imediat!!! Pentru că nu vreau să mor de mâna lor”. (nr. “a romilor”)

“Ce sa mai fac eu aici? Sa mă agit ca un penibil până când o să mă trezesc cu un cuţit în burtă că sunt eu “revolutionar”? Pentru ce? Merită? Nu ne mai apără nimeni”, încheie supărat Bendeac.

În ultimul timp, tot mai multe vedete sunt decise să renunţe la propriile pagini de Internet, printre care şi Dan Negru, care vrea să închidă blogul, sau Teo Trandafir care are de gând să închidă pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*