Home » Diverse » Tv » Foto: Oau! Andreea Esca intinereste pe zi ce trece

Foto: Oau! Andreea Esca intinereste pe zi ce trece

După ce a slăbit foarte mult şi a ajuns la o greutate pe care şi-a dorit-o mereu, pentru Andreea Esca lupta continuă ca să se menţină.

“Mă simt foarte bine în pielea mea şi că am revenit la greutatea pe care mi-o doream. Totul e să fii motivat”, a explicat Andreea Esca pentru “Ce se întâmplă, doctore”.

De altfel, fericită de felul în care arată acum, Esca a pozat pentru coperta revistei cu acelaşi nume, ediţia de martie. Ştirista are şi sfaturi importante pentru cei care vor să aibă o siluetă de invidiat.

“Încerc să îmi menţin oarecum regimul. Evit mesele seara, fac de 3 ori pe săptămână Pilates. Cafeaua o beau cu zahăr, evit prăjiturile, bomboanele. Trebuie să eviţi mesele seara în oraş, dar nu vreau să devin o persoană antisocială. Poţi să mănânci peşte, o salată, dar nu tot ce iţi doreşti. Mi-am pus toată familia la regim. Alexia face dans de performanţă, Aris, înot. Mama m-a susţinut mereu, dar găteşte foarte mult. E un miros dimineaţa la mine în casă… Mănânc ceva bun, dar mai rar. Nu vreau totuşi să devin o persoană frustrată. Mai bine mănânci o prăjitură, decât să devii o acritură”, a spus Andreea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*