Home » Diverse » Tv » Draga mea prietenă: Simona Gherghe nu face parte din categoria femeilor care să depindă de bărbaţi

Draga mea prietenă: Simona Gherghe nu face parte din categoria femeilor care să depindă de bărbaţi

Aflată la un eveniment monden, Simona Gherghe a răspuns zâmbitoare întrebărilor unui reporter Kanal D. Întrebată dacă există cineva în viaţa ei, prezentatoarea a spus: “Uneori sunt, alteori nu. Acum nu îi schimb ca pe şosete, dar sunt poate şi foarte exigentă şi nu fac parte din categoria aceea de femei care să depindă de un bărbat, fie că nu suportă singuratatea sau din alte motive. Ştiţi din ce motive depinde o femeie de un bărbat. Aşa că dacă într-o perioadă a vieţii mele sunt singură, mi-e bine aşa”.

Simona a spus că nu agreează evenimentele mondene şi îi este mai bine alături de vechii ei prieteni. “Îmi e mai bine alături de prietenii mei pe care îi am de pe vremea când lucram la ştiri şi nu mă alerga nimeni şi se interesa dacă iubesc pe cineva sau nu”, a mai declarat ea pentru emisiunea “Draga mea prietenă”.

În numeroase rânduri însă Simona a fost pusă în faţa declaraţiilor şi dovezilor de dragoste a lui Cătălin Botezatu, care s-a declarat cel mai mare fan al ei, dar prezentatoarea a ştiut să-l refuze elegant de fiecare dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*