Home » Diverse » Tv » Corina Caragea nu bea Bitter suedez. Si totusi…

Corina Caragea nu bea Bitter suedez. Si totusi…

Pe lângă frumuseţea ei naturală, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv, Corina Caragea, este admirată şi pentru superbul ei păr, ale cărui secrete le-a dezvăluit de curând.

corina-caragea-biografie-1113Partea amuzantă este că o bună perioadă am fost tunsă numai băieţeşte, până în liceu. Am norocul să moştenesc părul şi meritul să am grijă de el. Cea mai întâlnită întrebare care mi se pune este legată de păr. Mulţi sunt convinşi că am meşe sau că am un luciu miraculos cu care mă dau pe păr înainte să intru la ştiri. Oamenii îmi scriu şi mă roagă sa le spun produsul. Ei bine, nu este nici un produs“, a povestit Corina Caragea pentru perfecte.ro.

Prezentatoarea recunoaşte că are câteva mici trucuri pentru a avea un păr superb: îşi prepară acasă o mască pentru hrănirea părului, în special în perioadele când îi cade, nu îl agresează cu schimbări bruşte de culoare sau produse de styling în exces, şi îl tunde o dată la 3 luni

“Masca o fac cu gălbenuş de ou, ulei de ricin, ulei de măsline, vitamina A, vitamina E şi Bitter suedez. Stau aşa o oră şi apoi mă spăl normal. Fac asta o dată pe lună. În perioadele când îmi cade mult, de 2 ori pe lună şi completez cu pastile de vitamine – calciu, magneziu, zinc şi seleniu”, a dezvăluit Corina Caragea.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.