Home » Diverse » Tv » Andreea Esca, exercitiu de imaginatie: Tabloul pictat de ea cu tema “Antena 3” ar reprezenta “ceva foarte static, o natură moartă”

Andreea Esca, exercitiu de imaginatie: Tabloul pictat de ea cu tema “Antena 3” ar reprezenta “ceva foarte static, o natură moartă”

Într-un interviu pentru site-ul paginademedia.ro Andreea Esca a fost supusă unui exercițiu de imaginație. Jurnalistul a rugat-o să-și imagineze cum ar arăta un tablou pictat de ea cu tema ”Antena1”.

Cea mai vestită prezentatoare de la noi s-a gândit la un om care aleargă spre mare, dar care nu intră în apă. Și asta pentru că rămâne ”mereu aproape”.

“Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape”, a spus Esca într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Întrebată cum şi-ar imagina un tablou despre OTV, Andreea Esca a spus că ar “face mulţi oameni care ţipă şi au părul ridicat, o demenţă, o nebunie”, iar pentru a reprezenta Antena 3, Esca și-a imaginat “ceva foarte static, o natură moartă”.

În tabloul despre Pro TV, Andreea Esca, s-a gândit că ar picta “o inima”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.