Home » Diverse » Tv » Andreea Esca, “Claire Chazal a Romaniei”?

Andreea Esca, “Claire Chazal a Romaniei”?

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro Tv de la ora 19:00 si personaj-simbol al televiziunii din Romania de dupa 1989, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2.

Emisiunea Telematin, lider de audienta pe segmentul de dimineata in Franta si prima ca importanta si rating dupa jurnalul de stiri, are o rubrica despre oameni foarte cunoscuti in diverse tari ale lumii pe care decid sa ii arate si Frantei.
Echipa emisiunii a aflat dupa o documentare pe internet si in urma recomandarilor mai multor persoane care calatoresc prin toata lumea ca exista “o Claire Chazal a Romaniei”.

Andreea Esca, aflata la pupitrul stirilor inca din 1 decembrie 1995, prima zi de emisie a postului din Pache Protopopescu, a declarat pentru France 2 printre povesti despre inceputurile ei in televiziune, regrete, momente notabile si interviuri marcante cu personalitati din lumea internationala, ca nu s-a gandit niciodata sa isi paraseasca tara, nici macar dupa ce s-a casatorit cu sotul ei de origine franceza: “Sangele nu il poti schimba cu un pasaport, iar eu am ajuns ceea ce sunt datorita romanilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*