Home » Diverse » Tv » Anca Rusu: “Mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu”.Vis implinit chiar de sarbatori!

Anca Rusu: “Mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu”.Vis implinit chiar de sarbatori!

“Îmi doresc ca activitatea mea să se întindă pe parcursul săptămânii, nu doar în weekend. Cu alte cuvinte, mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu…Ce caraghios sună!”, spunea Anca Rusu într-un interviu acordat anul trecut revistei Felicia. Si iata ca…

De multe ori, când vine vorba de televiziune jobul nu ţine cont de Sărbătorile legale. Cu toate acestea, cel mai rău este atunci când deşi urmează să fi liber, eşti chemat pe nepusă masă la muncă. Astfel a păţit şi Anca Rusu, cea care plănuise să meargă de Sărbători acasă la părinţi, dar a fost rechemată la serviciu pentru că Oana Frigescu a cerut concediu două săptămâni pentru a-şi rezolva problemele familiale.

Forţată de împrejurări, Oana Frigescu, prezentatoarea Observatorului de la orele 13.00, respectiv 16.00 a dat peste cap planurile colegilor ei de la ştiri, care au fost nevoiţi să găsească rapid o soluţie pentru a o înlocui la pupitrul ştirilor cât timp aceasta a solicitat conceiu. Cea care a fost sacrificată a fost Anca Rusu, prezentatoarea ştirilor din week-end.

Potrivit surselor din Antena 1 citate de Ziarul Naţional, Anca Rusu nu a mai putut să plece la Suceava, deşi le promisese părinţilor ei că vor petrece împreună Crăciunul. Mai mult decât atât, Anca nu a simţit deloc odihna întrucât a fost nevoită să lucreze la foc continuu atât în timpul săptămânii, când prezenta două jurnale zilnice, cât şi în weekend.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.