Home » Diverse » Tv » Adrian Tutu a castigat finala “Romanii au talent” din 25 aprilie 2011!

Adrian Tutu a castigat finala “Romanii au talent” din 25 aprilie 2011!

Si s-a terminat…Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medea au pasit din nou pe scena de la “Romanii au talent” in aplauzele tuturor si incerca sa demonstreze juriului si telespectatorilor ca merita premiul cel mare de 120.000 de euro.

Dupa o finala cam mediocra in care toti s-au prezentat mai slab decat in semifinale, a venit si momentul desemnarii castigatorului. In urma voturilor publicului si a unei lupte stranse intre Valentin Dinu, Narcis Iustin si Adrian Tutu, pe primul loc s-a clasat Adrian Tutu.
Dintre toti cei 12 finalisti publicul a desemnat doar unul singur care a meritat sa intre in posesia a 120.000 de euro, Adrian Tutu.

4 comentarii

  1. deea_ea4000@yahoo.com

    speram din toata inima sa castige adrian tutu pt ca e o minune si totusi la 18 ani sa renunti la sc e cam penibil .mai era bun si cosmin cu dfs dar tot tutu e preferatu bravo lui .deja cred ca are o gramada de fani si eu sunt unu dintre eu .

  2. de unde judecartile acestea de valoare? (“popor manelist”) si cei cu exemplu germania? sincer nu are nici o legatura . adrian tutu nu a fost favoritul meu dar totusi cred ca merita premiul, iar sincer, critica ta mi se pare deplasata

    • chiar presedintele tarii – cel mai informat cetatean din tarisoara lui Guta si Minune – ne-a informat cum sta treaba cu “99% dintre romani sunt manelisti”. in Germania nu poti ajunge parlamentar cu sacosa cu trei conserve, un salam, un pix si un batic de 10 lei, toate astea date alegatorilor la colt de strada(cum a ajuns unu’ Antochi si nu mai stiu cum din Bacau, de exemplu), de ce sa-i dai romanului drept de vot (si la sms) daca-si bate joc de el?. sa fim seriosi, Tutu e un activist comunist nascut prea tarziu

  3. Sincer…apreciez patriotismul lui Adrian,dar nu el trebuia sa castige concursul!Erau multe voci mai bune decat a lui!Dar asta e dovada ca romanii voteaza emotional nu pragmatic si realist!Nu votam valorile dupa aspectul fizic sau,ci dupa competente!Din pacate, societatea romaneasca a involuat mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*