Home » Diverse » SRI cauta liceeni pentru a-i scoli la Academia Tehnica Militara

SRI cauta liceeni pentru a-i scoli la Academia Tehnica Militara

Serviciul Roman de Informatii selectează 28 de candidaţi pentru pregătirea acestora la Academia Tehnică Militară (ATM), cele mai multe locuri alocate SRI fiind în domeniul sistemelor informatice militare, în anul universitar 2012-2013, a informat, vineri, serviciul special. Dupa absolvirea cursurilor de 4 ani, tinerii vor fi angajati in structurile SRI.

SRI are alocate 23 de locuri la Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare din cadrul ATM: 16 locuri la specializarea “Calculatoare şi sisteme informatice pentru securitatea naţională”, 5 locuri la specializarea “Transmisiuni” şi 2 locuri la “Echipamente şi sisteme electronice militare”, informează Agerpres.

Potrivit institutiei, se pot inscrie la concurs numai absolventi de liceu, cu diploma de bacaluareat, care au cetatenia romana si au varsta de pana in 23 de ani, impliniti in 2012.

De asemenea, cei interesati sa participe la concurs trebuie sa nu fi repetat un an sau mai multi in timpul liceului, mediile anuale la purtare trebuie sa fie minim 8.00, iar media minima obtinuta la bacalureat trebie sa fie 7.00.

Probele de concurs sunt limba engleza si matematica-fizica, precedate de 5 probe eliminatorii, printre care si proba sportiva si evaluare psihologica.

Nu se pot inscrie la admitere tinerii care fac parte din organizatii aflate in afar legii, adeptii unor culte sau organizatii religioase ale caror percepte contravin normelor de pastrare a ordinii publice, precum si cei care sunt cunoscuti ca avand trasaturi negative de character, incompatibile cu profilul unui ofiter SRI.

Mai multe detalii despre inscriere si date de contact gasiti pe site-ul SRI.

Un comentariu

  1. Dumitriu Marinela

    In ce perioada se fac inscrierile ?A-si dori mai multe informati.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.