Home » Diverse » Sanatate » Monica Tatoiu a scapat de cancer cu o reteta minune

Monica Tatoiu a scapat de cancer cu o reteta minune

Monica Tatoiu a reusit sa scape de boala rea numita cancer. Reteta ei este una simpla si naturista.

Tatoiu a invins cancerul, desi medicii ii spusesera ca nu stiu cat ar mai putea trai si ca poate muri in orice clipa.

La varsta de 23 de ani, Monica Tatoiu a fost diagnosticata de catre medici cu cancer, o boala care nu iarta. Lupta a fost crancena, insa dorinta ei de a trai a fost mai puternica. Monica a incercat, de-a lungul vremii, mai multe tratamente, insa recunoaste ca nu este adepta si prietena medicamentelor.

Din cauza bolii sale, Tatoiu risca sa ajunga intr-un scaun cu rotile.

Monica Tatoiu a fost invitata lui Catalin Maruta, la “Happy Hour”, unde a declarat, in premiera, ca a scapat de cancer.

Monica a dezvaluit ce anume a ajutat-o sa scape de boala, acolo unde tratamentele medicale nu au avut efect.

Reteta minune este una naturista si recomandata de catre o persoana din Resita, care a vrut sa ii dea o mana de ajutor femeii de afaceri.

Iata “reteta minune” :

– Laptisor de matca: 4 gr

– Miere de salcam: 1,5 kg

– Polen macinat: 300 gr

– Ser fiziologic: 20 dl

– Tinctura de propolis: 150 gr

Monica Tatoiu a ales sa lupte cu remediile pe care i le ofera natura si a decis sa împartaseasca reteta minune care a salvat-o de cancer. Cumparati 4 grame de laptisor de matca, 1,5 kilograme de miere de salcîm “însa nu din hipermarketuri”, avertizeaza doamna Tatoiu, 300 de grame de polen macinat, 200 ml de ser fiziologic si 150 de grame de tinctura de propolis.
Ingredientele se amesteca pîna la omogenizare, apoi se administreaza astfel: dimineata, la prînz si seara cu jumatate de ora înainte de masa, cîte o lingurita, eventual dizolvata în ceai, întregul amestec fiind îndeajuns pentru o luna. Doamna Tatoiu îi sfatuieste pe cei care vor sa urmeze aceasta reteta ca aceasta trebuie dusa pîna la final, în caz contrar nu va avea nici un efect. De asemenea, avertizeaza ca “daca vi se propune sa faceti un tratament naturist si vi se cere de la un milion de lei în sus, renuntati. Sînt escroci”.

Un comentariu

  1. daniela buhaescu

    as dori sa stiu ce fel de cancer ati avut pentru ca ziceti ca nu face bine la toate persoanele reteta dvs.Ma intereseaza pentru cineva care a inceput cu cancer mamar iar acum este generalizat,medicii i-au spus ca are cancer stadiul 2 si 3.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.