Home » Diverse » Sanatate » Lei gong teng, planta care combate cancerul în 40 de zile!

Lei gong teng, planta care combate cancerul în 40 de zile!

Conform ultimelor cercetări, o plantă din China ar fi soluţia cea mai rapidă de vindecare a cancerului. Lei gong teng este o plantă folosită de sute de ani în medicina tradiţională chinezească pentru tratarea multor boli, precum artrita reumatoidă.

Noile cercetări realizate la Masonic Cancer Center al Universităţii din Minnesota, confirmă faptul că lei gong teng a eliminat orice urmă de cancer pancreatic de la cobai în 40 de zile şi curând testele vor putea fi continuate şi pe oameni. Rezultatele acestui proiect i-au surprins chiar şi pe cercetătorii. Componenta cheie este cunoscută după numele de triptolide, fiind identificată şi în cercetările anterioare ca un adevărat luptător împotriva cancerului. Liderul acestui studiu şi vicepreşedintele cercetării a explicat că a fost şocat de efectele acestei plante simple, declarând pentru Bloomberg că “acest medicament este incredibil de puternic în uciderea celulelor tumorale”

Dar, ca şi în cazul altor substanţe puternice, cum ar fi curcuma şi ghimbirul, ştiinţa confirmă ceea ce mulţi practicieni ai medicinei tradiţionale ştiau deja. Însă, în continuare multe plante care s-au dovedit adevărate “izvoare tămăduitoare”, nu devin subiect de analiză. Conform Natural Society, citat de Tabu.ro, explicaţia ar fi că nu sunt investiţi bani în cercetarea acestor plante pentru că profiturile marilor corporaţii farmaceutice ar scădea, iar vestea proastă este că şi această decoperire va duce tot la crearea unui medicament farmaceutic care va avea nevoie de aprobarea FDA, va fi brevetat, “stors” de toţi nutrienţii şi în cele din urma, vândut pentru sume mari de bani.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.