Home » Diverse » Sanatate » Faţa ta şi semnele bolii. Un ten îngălbenit nu e niciodată un semn bun!

Faţa ta şi semnele bolii. Un ten îngălbenit nu e niciodată un semn bun!

Un ten ingalbenit înseamnă că splina sau stomacul functioneaza lent, în timp ce tenul gri semnalează probleme renale.

Reactii alergice

Atunci cand suferi o reactie alergica, iti poti diagnostica singura conditia, controlandu-ti pleoapa inferioara de mici umflaturi. Daca iti dai pleoapa in jos si observi in interiorul ochiului umflaturi cu aspect “pietruit”, inseamna ca te-ai expus unui lucru la care esti alergica.

De asemenea, Dr. Oz completeaza ca inflamatiile ochilor si pleoapele “pufoase” pot indica fie reactii alergice, fie infectii la nivelul sinusurilor.

Deficienta de vitamine B Cum iti dai seama ca trebuie sa iti suplimentezi aportul de vitamine B? Verificand daca nu cumva ti-au aparut mici crapaturi in colturile gurii. Tot aceeasi problema se manifesta si prin rani la nivelul limbii si al cavitatii bucale.

Colesterolul marit Atunci cand ai un nivel prea mare de colesterol rau in organism, iti apare un inel gri-albicios in jurul corneei. Acest cerc este de fapt o acumulare de lipide (grasimi) in marginile corneei. Dr. Oz spune ca acum ar fi cazul sa iti controlezi colesterolul, prin eliminarea grasimilor saturate din dieta si introducerea celor sanatoase, precum faimosii acizi esentiali omega-3 din peste si seminte.

Citeşte mai mult pe sanatate.bzi.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*