Home » Diverse » Sanatate » Ce mananca medicii la micul dejun

Ce mananca medicii la micul dejun

Cea mai importantă masă a zilei are o mulţime de beneficii demonstrate ştiinţific, printre care: îmbunătăţirea memoriei, creşterea energiei şi scăderea colesterolului. Însă programul încărcat al medicilor le mai permite acestora să ia un mic dejun sănătos?

Cei de la Huffingtonpost.com au rugat câţiva doctori să le dezvăluie rutina lor de dimineaţă. Iată, aşadar, ce alimente mănâncă medicii la micul dejun:

1. Iaurt cu granola

“De obicei, micul dejun este alcătuit din iaurt fără grăsimi amestecat cu granola fără grăsimi şi fructe de padure”, doctor Roshini Raj.

2. Cereale cu fructe

“Cereale integrale, afine, zmeură şi lapte degresat 1%”, doctor Nieca Goldberg.

3. Shake cu proteine integrale

„Acest shake iti va da putere in zilele cele mai lungi si mai grele. Contine 100% proteine integrale, fresh cu grasimi sanatoase, cu un continut ridicat de antioxidanti de la afine”, doctor Mark Hyman.

4. Ou cu fructe

„Iau intotdeauna micul dejun cu sotia si copiii. Alternez intre iaurt organic cu fructe si un ou organic cu fructe si branza tare. Si, niciodata nu uit de o ceasca proaspata de cafea”, doctor David B. Agus.

5. Fructe de padure cu iaurt grecesc

„Amestec fructe de padure cu sau fara alte fructe precum mere, banane, portocale etc, cu iaurt grecesc fara grasimi si cereale integrale – zi de zi. Iarna, terciul fierbinte de ovaz inlocuieste cerealele integrale reci”, doctor David L. Katz.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.