Home » Diverse » Sanatate » Barbati, zece minute de privit sanii unei femei bine dotate este echivalent cu 30 de minute de aerobic!

Barbati, zece minute de privit sanii unei femei bine dotate este echivalent cu 30 de minute de aerobic!

Un studiu realizat in Germania, publicat in “New England Journal of Medicine”, a ajuns la concluzia ca barbatii care si-au facut un obicei din a privi sanii femeilor, fara sa faca insa o obsesie din asta, traiesc mai mult decat cei pentru care dotarile semenelor lor nu prezinta un interes aparte.

“Doar zece minute de privit nurii unei femei bine dotate este echivalent cu 30 de minute de aerobic”, sustine Karen Weatherby, medic din echipa care a efectuat studiul.

Weatherby, impreuna cu un grup de medici din trei spitale din Frankfurt, a ajuns la aceasta concluzie surprinzatoare dupa ce a comparatat sanatatea a 200 de pacienti internati ambulatoriu – 100 dintre ei instruiti sa priveasca sanii femeilor, iar ceilalti 100 sa se abtina de la a o face.

Studiul a relevat faptul ca barbatii din grupul care priveau sanii femeilor aveau tensiunea arteriara si pulsul mai lente, ca in momentele de relaxare.

“Excitatia sexuala pompeaza mai bine sangele in inima si imbunatateste circulatia sanguina, in general”, precizeaza Karen Weatherby, care mai adauga: “Nu exista niciun dubiu, privitul sanilor femeilor imbunatateste starea de sanatate a barbatilor”.

“Studiul nostru a scos in evidenta faptul ca daca barbatii privesc zilnic pentru cateva minute sanii femeilor, se reduce la jumatate riscul ca acestia sa sufere un atac de cord sau sa faca apoplexie. Credem ca aceasta activitate ar putea prelungi viata barbatilor cu patru, cinci ani”, spune Karen.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.