Home » Diverse » Retete » Platou de Paşti cu ouă umplute

Platou de Paşti cu ouă umplute

O reţetă simplă şi delicioasă pentru masa de Paşte! Poftă bună!

  • 5 ouă fierte tari
  • 4 linguri maioneză
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri caviar
  • 1 roşie
  • 2 ridichi
  • 2 bucăţi carne de crab
  • 2 fâşii file de somon
  • mărar
  • asmaţui
  • arpagic
  • Ouăle se taie jumătăţise scoate gălbenuşul, se pasează bine şi se amestecă bine cu maioneza şi muştarul, apoi se dau cu sare şi piper.
  • Jumătăţile de ou se pun pe un platou. Compoziţia se pune într-un şpriţer şi se umplu jumătăţile de ouă.
  • Roşia se opăreşte câteva secunde în apă fiartă, se curăţă de pieliţă şi se taie fâşii. Ridichile se taie şi ele în felii subţiri.
  • Ouăle umplute se decorează cu bobiţe de caviar, cu fâşiuţe de roşii, cu carnea de crab şi cu verdeţurile, ca în fotografia de mai sus.
  • Decorează masa cu flori şi şerveţele colorate!

Sursa: Unica

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*