Home » Diverse » Politica romaneasca » Vă place Elena Udrea? Se caută şef de cabinet la Ministerul Turismului!

Vă place Elena Udrea? Se caută şef de cabinet la Ministerul Turismului!

Ministrul turismului şi dezvoltării regionale, Elena Udrea, a declarat, recent, la Iaşi că în instituţia pe care o conduce ar mai fi nevoie de nişte oameni.

La Ministerul Turismului sunt libere posturile de purtător de cuvânt, de consilier, dar şi cel de şef de cabinet. Cei care vor să lucreze alături de frumoasa ministresă nu trebuie decât să se prezinte la interviu, după ce în prealabil şi-au făcut programare la numărul de telefon 0726. 345. 541.

“Doritorii sunt invitaţi să vină la minister să stăm de vorbă, să vedem dacă sunt potriviţi să se alăture echipei pe care o conduc. Vreau să fie foarte clar, nici o persoană care vine din partea cuiva nu va avea nici vreo şansă!”, a spus Udrea. Ea a precizat că interviurile pentru angajare vor începe de săptămâna viitoare, însă înscrierile se pot face de astăzi.

Un comentariu

  1. Foarte bine ca si ministerul acesta scoate aceste posturi. Este nevoie sa le ocupe oamenii cu capul pe umeri, competenti, deoarece acestia trebuie sa fie asemeni Elenei Udrea, o persoana mult prea buna pentru aceasta tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*