Home » Diverse » Politica romaneasca » Tăriceanu se însoară a cincea oară: mireasa, cu 26 de ani mai tânără!

Tăriceanu se însoară a cincea oară: mireasa, cu 26 de ani mai tânără!

Pasiunea pentru mai tânăra sa iubită, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i dă pace şi gata fostului preşedinte al liberalilor Călin Popescu Tăriceanu (61 de ani), care, de frică să nu o piardă, a hotărât să cedeze presiunilor junei şi să accepte să o ia de nevastă, cu acte.

Apropiaţi ai penelistului spun că acesta nu prea era de acord să se însoare pentru a cincea oară, dar, la insistenţele Loredanei, Tăriceanu a cedat şi a hotărât să bată recordul la numărul de neveste, c i n c i , dintre toţi politicienii români. “După ce a spus da, senatorul s-a dus împreună cu iubita la Clubul Diplomaţilor pentru a negocia şi a semna un precontract pentru nuntă. Localul i s-a părut însă prea mic viitoarei doamne Tăriceanu, aşa că au hotărât să organizeze petrecerea la Palatul Snagov, loc unde încap mult mai mulţi invitaţi”, spun persoane din anturajul celor doi.

Tăriceanu a mai avut patru neveste. Despre prima sa căsătorie, Tăriceanu a mărturisit pentru Libertatea: “Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”. Nu i-a dezvăluit însă identitatea. A doua nevastă a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trântescu, care, în 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. În acelaşi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. Au trăit împreună, au un băiat, pe Mihai, iar în 2003 s-au căsătorit – pentru a divorţa în 2011.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*