Home » Diverse » Politica romaneasca » Se pregătesc să guverneze România din 2012: Președintele Ligii Studenților PSD din Roman, gol la bara la striptease!

Se pregătesc să guverneze România din 2012: Președintele Ligii Studenților PSD din Roman, gol la bara la striptease!

Scandal sexual în Partidul Social Democrat. Preşedintele Ligii Studenţilor PSD din Roman, Cătălin Hârjoi, apare în ipostaze compromiţătoare într-un club de striptease. Tânărul de 22 de ani a fost pozat cu şi fără lenjerie intimă în timp ce dansa la bară, potrivit CanCan.

În prima fotografie, liderul social-democrat apare îmbrăcat foarte sumar şi este prins de bara de striptease, alături de două femei.

Într-o a doua fotografie, Cătălin Hârjoi este surprins aproape gol, însoţit de o domnişoară. Fotografiile au fost realizate într-un club de striptease din oraşul Roman şi au fost postate imediat pe Internet.

Tânărul politician susţine însă nu ştie cine este personajul din imagini, deşi a recunoscut clubul în care au fost făcute pozele. Mai mult, Cătălin Hârjoi a declarat că este foarte posibil ca fotografiile să fi fost trucate de către adversarii săi politici, pentru a-i strica reputaţia.

După publicarea imaginilor, liderul Tineretului Social Democrat din Roman, Sorin Macovei, care este de altfel şi şeful pe linie directă al lui Cătălin Hârjoi, a venit cu o completare. Tânărul îşi dăduse demisia din funcţie încă de la sfârşitul săptămânii trecute.

Oragnizaţia PSD Neamţ nu se află însă la primul scandal de acest fel. La începutul anului, preşedintele interimar al Tineretului Social Democrat din Piatra Neamţ, Vlad Arvu, a fost obligat să demisioneze, la nici trei zile de la instalarea în funcţie. Arvu şi-a făcut cont pe un site pentru persoane bisexuale şi homosexuale.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*