Home » Diverse » Politica romaneasca » PSD-ista Corina Cretu s-a iubit cu un afroamerican mai mare cu 30 de ani decat ea?

PSD-ista Corina Cretu s-a iubit cu un afroamerican mai mare cu 30 de ani decat ea?

Colin Powell ( în vârstă de 76 de ani), fostul secretar american de stat în mandatul lui George W. Bush, a recunoscut joi că a întreţinut un schimb de e-mail-uri foarte personale cu Corina Creţu, fosta consilieră a preşedintelui Ion Iliescu, în prezent europarlamentară PSD. El a insistat însă, într-o declaraţie remisă publicaţiei The Smoking Gun, că nu a avut o relaţie cu Creţu şi că mesajele de genul acela au încetat în urmă cu câţiva ani.

Powell a relatat că a cunoscut-o pe Creţu în urmă cu 10 ani, când aceasta era consilieră a preşedintelui Ion Iliescu. “După ce am părăsit Departamentul de Stat în 2005, am ţinut legătura prin e-mail. Cu timpul, mesajele au căpătat o natură foarte personală, dar nu au dus la o relaţie. Nu a existat o relaţie atunci şi nu există acum”, a spus fostul înalt oficial american, care este căsătorit de aproximativ 50 de ani.

Powell a admis că a primit de la Creţu fotografii, dar a subliniat că acestea nu aveau “nimic nepotrivit”. “Mi-a trimis fotografii în mod frecvent. Multe fotografii de familie cu nepoatele sale pe care le adoră, reuniuni de familie, întâlniri formale de lucru, fotografii de la nunta sa şi câteva poze în costum de baie”, a spus Powell.

El a precizat că i-a cerut Corinei Creţu să şteargă mesajele.

Generalul american în retragere a fost nevoit să facă aceste declaraţii după ce un hacker cunoscut sub numele de Guccifer i-a spart contul de e-mail, în urmă cu câteva luni, şi a ameninţat că face publice mesajele. Hackerul a şi publicat pe pagina de Facebook a lui Powell un link către un document ce conţinea o parte din mesajele citate.

În mesajele cu pricina, scrie The Smoking Gun, “Creţu îl numeşte pe Powell dragostea vieţii sale şi descrie o relaţie ce se întinde pe mai bine de zece ani”.

Corina Creţu, în prezent europarlamentară PSD, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit anul trecut.

“Sunt bucuros că are o carieră de succes. Sunt mulţumit că s-a căsătorit recent şi că este fericită”, a mai spus Powell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*