Connect with us

Politica romaneasca

PSD-ista Corina Cretu s-a iubit cu un afroamerican mai mare cu 30 de ani decat ea?

Published

on

Colin Powell ( în vârstă de 76 de ani), fostul secretar american de stat în mandatul lui George W. Bush, a recunoscut joi că a întreţinut un schimb de e-mail-uri foarte personale cu Corina Creţu, fosta consilieră a preşedintelui Ion Iliescu, în prezent europarlamentară PSD. El a insistat însă, într-o declaraţie remisă publicaţiei The Smoking Gun, că nu a avut o relaţie cu Creţu şi că mesajele de genul acela au încetat în urmă cu câţiva ani.

Powell a relatat că a cunoscut-o pe Creţu în urmă cu 10 ani, când aceasta era consilieră a preşedintelui Ion Iliescu. “După ce am părăsit Departamentul de Stat în 2005, am ţinut legătura prin e-mail. Cu timpul, mesajele au căpătat o natură foarte personală, dar nu au dus la o relaţie. Nu a existat o relaţie atunci şi nu există acum”, a spus fostul înalt oficial american, care este căsătorit de aproximativ 50 de ani.

Powell a admis că a primit de la Creţu fotografii, dar a subliniat că acestea nu aveau “nimic nepotrivit”. “Mi-a trimis fotografii în mod frecvent. Multe fotografii de familie cu nepoatele sale pe care le adoră, reuniuni de familie, întâlniri formale de lucru, fotografii de la nunta sa şi câteva poze în costum de baie”, a spus Powell.

El a precizat că i-a cerut Corinei Creţu să şteargă mesajele.

Generalul american în retragere a fost nevoit să facă aceste declaraţii după ce un hacker cunoscut sub numele de Guccifer i-a spart contul de e-mail, în urmă cu câteva luni, şi a ameninţat că face publice mesajele. Hackerul a şi publicat pe pagina de Facebook a lui Powell un link către un document ce conţinea o parte din mesajele citate.

În mesajele cu pricina, scrie The Smoking Gun, “Creţu îl numeşte pe Powell dragostea vieţii sale şi descrie o relaţie ce se întinde pe mai bine de zece ani”.

Corina Creţu, în prezent europarlamentară PSD, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit anul trecut.

“Sunt bucuros că are o carieră de succes. Sunt mulţumit că s-a căsătorit recent şi că este fericită”, a mai spus Powell.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Politica romaneasca

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut azi demisia premierului Vasilica Dăncilă

Published

on

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Viorica Dăncilă, precizând că aceasta nu a înțeles obligațiile ce îi revin conform jurământului depus la învestirea în funcție și nu face altceva decât să execute ordinele de partid. Iohannis a mai spus că Dăncilă nu face față poziției de premier, transformă Guvernul într-o vulnerabilitate, refuză să respecte Constituția și principiul colaborării loiale între autoritățile statului.

“Retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost învestit. Au trecut trei luni, după care pot să trag o concluzie – doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru a României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru a României”, a spus Iohannis.

Vineri dimineaţa, premierul Viorica Dăncilă l-a înştiinţat pe Iohannis că nu mai merge la întâlnirea programată de la Palatul Cotroceni pe tema situaţiei tensionate dintre BNR şi Guvern, preşedintele fiind anunţat prin cabinetul său. Conflictul dintre cei doi demnitari vine însă pe fondul tensiunilor privind gestionarea politicii externe a României, în contextul vizitei premierului în Israel “fără mandat” şi a deciziei unilaterale a Executivului de a începe demersurile pentru mutarea ambasadei României în Ierusalim.

Continue Reading

Politica romaneasca

Klaus Iohannis a decis să nu o revoce pe Laura Codruţa Kovesi

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Klaus Iohannis a refuzat, luni, să dea curs cererii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, anunţând că motivele invocate de ministrul Justiţiei nu au fost de natură să îl convingă.

“La jumătatea lunii februarie, ministrul Justitiei mi-a trimis o propunere de revocare a procurorului şef al DNA, împreună cu raportul activităţii manageriale a DNA. După cum probabil vă aminţiţi, după ceva timp, la mijlocul lunii martie, mi-a fost înaintat şi avizul CSM, care a ajuns la cu totul altă concluzie decât a domnului ministru. Avizul CSM a fost unul negativ. El nu poate fi tratat ca simplu element facultativ, adiţional, chiar dacă avizul nu obligă, el în niciun caz nu poate fi ignorat. Costat deci că, în analiza aceloraşi acţiuni sau inacţiuni şi în aplicarea aceloraşi texte legale, două autorităţi ale statului, respectiv ministrul Justiţiei şi Consiliul Superior al Magistraturii, ajung la concluzii diametral opuse”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a precizat că, odată ce a fost sesizat cu propunerea de revocare şi după ce a primit avizul CSM, a cerut departamentelor de specialitate din Administraţia Prezidenţială o analiză şi câteva propuneri.

“Analizând motivele minstrului Justiţiei, am constatat că autorul raportului consideră că acesta este, citez, o luare de poziţie faţă de dezbaterile publice din ultimul an, ceea ce clar induce percepţia că evaluarea ministrul Justiţiei poate fi subiectivă. Această percepţie e întărită şi de prezenţa în raport a unor aspecte referitoare la cariera profesională a ministrului Justiţiei. De asemenea, unele motive care fundamentează propunerea de revocare nu sunt pertinente. Motivele ministrului Justiţiei nu au fost de natură să mă convingă, în mare parte nici nu corespund prevederilor legale propunerii de revocare a doamnei Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.În concluzie, nu voi da curs propunerii de revocare a doamnei Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA”, a mai spus Klaus Iohannis.

Continue Reading

Politica romaneasca

Înalta Curte a respins cererea Elenei Udrea de recuzare a unui judecător

Published

on

Elena Udrea a cerut, prin intermediul avocatului ei, recuzarea judecătorului Ionuţ Matei, cel mai nou membru al completului care judecă dosarul ”Gala Bute”. Magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însă, i-au respins cererea, informează Mediafax.

La finele lunii ianuarie, Ionuţ Matei a înlocuit alt magistrat. Încă de atunci Elena Udrea s-a arătat revoltată de schimbare, acuzându-l pe Matei că face parte din ”câmpul tactic”.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse