Home » Diverse » Politica romaneasca » Magda Bistriceanu, sexy purtatoarea de cuvant a lui Traian Basescu

Magda Bistriceanu, sexy purtatoarea de cuvant a lui Traian Basescu

Magda Bistriceanu a fost numita marti, in cadrul unei sedinte a PMP, purtator de cuvant al partidului condus de Traian Basescu, functie pe care o imparte cu deputatul Luminita Adam, cea care a fost purtator de cuvant al fostului UNPR. Bistriceanu este fosta membra PSD, de cand partidul era condus de Mircea Geoana, si fosta militanta in Forta Civica, partidul lui Mihai Razvan Ungureanu.

Magdalena Bistriceanu este cea care a publicat, pe contul sau de Facebook, fotografiile cu Victor Ponta, pe atunci prim-ministru, la Miami, in iulie 2015. “Premierul nostru penal la Starbucks Coffee – Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, multumesc pentru foto!”, a scris aceasta atunci pe contul ei de Facebook.

Bistriceanu a fost imaginea PSD la alegerile europarlamentare din 2007. Atunci, partidul era condus de Geoana. In 2012, ea a plecat in Forta Civica, partidul lui MRU. “Am părăsit PSD și m-am alăturat Forței Civice fără prea multe regrete”, a declarat atunci Bistriceanu, citată de Realitatea.

La referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu din vara lui 2012, desi era membra PSD, Bistriceanu s-a opus demersului.

În 2015, Magda Bistriceanu s-a înscris în PMP, iar acum a fost numită de Traian Băsescu purtător de cuvânt al partidului.

Sursa: Hotnews

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.