Home » Diverse » Politica romaneasca » Incredibil! Corina Creţu (PSD) îi trimitea lui Colin Powell poze cu ea în costum de baie!

Incredibil! Corina Creţu (PSD) îi trimitea lui Colin Powell poze cu ea în costum de baie!

Fostul secretar de stat american Colin Powell a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu Corina Creţu, după ce un hacker a postat un link spre o corespondenţă prin e-mail între cei doi pe pagina sa de Facebook, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma.

Potrivit mai multor publicaţii, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News şi postului american de televiziune Fox News, Colin Powell a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu şi-a înşelat soţia -cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani- cu Corina Creţu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri “de natură foarte personală” au fost făcute publice.

„Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie. Niciodată nimic nepotrivit”, a răspus Powell site-ului, citat de adevarul.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*