Home » Diverse » Politica romaneasca » Elena Udrea, în salopetă și cu cască pe cap

Elena Udrea, în salopetă și cu cască pe cap

Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Preşedinţie, şi-a lansat, joi, programul politic “România frumoasă” într-o hală părăsită din fosta uzină Republica. Ea s-a îmbracat într-o salopetă albastră şi a purtat pe cap o cască de protecţie de culoare galbenă, informează Mediafax.

“Mă angajez ca niciodată ce s-a întâmplat cu industria românească, ce s-a întâmplat aici, la Republica, să nu se mai repede”, a spus Elena Udrea şi a repetat de mai multe ori că este cel bun candidat la prezidenţiale: “Declar fără niciun fel de superioritate că sunt cel mai bun candidat din această competiţie”.

Potrivit programului politic “România frumoasă”, Elena Udrea propune, printre altele, depolitizarea şi debirocratizarea instituţiilor de stat, continuarea reformei din învăţământ şi din sănătate, dezvoltarea liberei iniţiative, atragerea de investiţii pentu dezvoltare economiei, “justiţie până la capăt”.

Udrea a precizat, după prezentarea programului său politic, că nu l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu la acest eveniment, având în vedere locul unde a fost organizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*