Home » Diverse » Politica romaneasca » Elena Udrea, draga mea prietenă…

Elena Udrea, draga mea prietenă…

Emisiunea “Draga mea prietenă” moderată şi realizată de Gabriela Cristea Toader, are un oaspete surpriză: Elena Udrea. Fană declarată a emisiunii “Draga mea prietenă”, ministrul Turismului Elena Udrea a acceptat să dea un interviu în exclusivitate ce poate fi vizionat marţi, începând cu ora 10:00 la Kanal D.
“Mă uit la emisiunea < Draga mea prietenă > şi sper că toate femeile care se uită la această emisiune să simtă că au o prietenă în realizatoarea emisiunii şi în televiziunea care o produce”, a declarat Elena Udrea.

Invitată în calitate de prietenă a emisiunii, Udrea dezvăluie care sunt ingredientele secrete care au ajutat-o să devină o femeie de succes. Invidiată de femei şi râvnită de bărbaţi, controversată în lumea politică, Elena Udrea le învaţă pe telespectatoarele Kanal D care sunt paşii spre îndeplinirea obiectivelor.

În premieră pentru o staţie de televiziune din România, ministrul povesteşte telespectatorilor cum îşi păstrează frumuseţea, silueta şi calmul într-o lume foarte agitată, cum e cea a politicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*