Home » Diverse » Politica romaneasca » Cristian Tudor Popescu crede că PSD atacă temeliile statului de drept şi poate fi DESFIINȚAT

Cristian Tudor Popescu crede că PSD atacă temeliile statului de drept şi poate fi DESFIINȚAT

Cristian Tudor Popescu crede ca decizia Guvernului Grindeanu in privinta ordonantelor ar putea avea efecte devastatoare asupra PSD.

“Daca oamenii raman in strada se pot intampla lucruri. De exemplu, ce face CSM-ul acum. Sesizeaza CCR. De asemenea, poate fi dat in judecata PSD. Exista articol constitutional care arata ca un partid care ataca temeliile statului de drept poate fi dat in judecata si desfiintat prin hotarare judecatoreasca. Gestul lor arunca Romania inainte de Consiliul Europei.. Acum nu am mai fi primiti. Asta nu mai e stat de drept!”, a spus jurnalistul la Pro TV.

Cristian Tudor Popescu a spus ca a prevazut miscarea PSD-ului, insa recunoaste ca a fost luat prin surprindere de rapiditatea cu care s-a produs evenimentul.

“Nu ma asteptam sa o faca atat de devreme. Dar atat de “pe fata” ma asteptam. Dar ma asteptam sa vina mai incolo aceasta placinta otravita. Hai sa ne amintim figura domnului Dragnea din acea vineri cand a facut programul de guvernare pana la fibroza ficatului de grad 3… Din cauza acestui procent urias cu care au castigat in alegeri, dl. Dragnea si Tariceanu li s-au umflat capul. Dl. Dragnea s-a crezut Ceausescu. De asta actioneaza asa. Si mai este o cauza pentru care isi permit sa faca asta: cum arata opozitia…”, a mai declarat jurnalistul.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*