Home » Diverse » Politica romaneasca » Corina Creţu, bănuită că ar fi “o rândunică a KGB-ului”

Corina Creţu, bănuită că ar fi “o rândunică a KGB-ului”

Fostul şef al serviciilor de informaţii române, Ion Mihai Pacepa, a comentat scandalul în care a fost implicat fostul secretar de stat american Colin Powell şi europarlamentarul PSD Corina Creţu.

În articolul apărut pe site-ul wnd.com, Pacepa susţine că europarlamentarul român ar putea face parte dintr-o nouă generaţie de agenţi sexy, cunoscuţi în trecut sub numele de “rândunici”, care îşi etalează cunoştinţele impresionante despre politică în haine foarte provocatoare.

“Din păcate, am aflat de curând că un mare patriot american şi un om onorabil, stimatul general cu patru stele Colin Powell, ar fi căzut victima unei capcane de spionaj. Nu ştim cu precizie când a început această legătură şi cât de intimă a devenit, Powell negând aventura. Există totuşi câteva informaţii despre cealaltă parte implicată în această relaţie, care sugerează că a fost turnată în matriţa KGB-ului”, scrie Pacepa.

“Generalul Powell trebuie să fi fost o ţintă foarte atractivă pentru serviciile secrete ruse. Este un bărbat negru (rasa sa este considerată a fi o vulnerabilitate de KGB, care s-a transformat în FSB) foarte respectat. A avut funcţii importante şi ar fi putut chiar ajunge preşedinte al SUA. A fost relaţia sa cu Corina Creţu scheletul din dulapul lui Powell, din cauza căruia a refuzat să candideze la această funcţie? Sau este doar un flirt jenant între un demnitar american şi un agent socialist dintr-o ţară străină?”, a mai comentat fostul şef al spionajului românesc.

Sursa: EVZ

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.