Home » Diverse » Politica romaneasca » Boureanu, pierdut cu Firea

Boureanu, pierdut cu Firea

Care au fost motivele pentru care Gabriela Vrânceanu Firea l-a jignit pe deputatul PDL, în cadrul emisiunii pe care a moderat-o luni seară, la Antena 3.

Potrivit unui interviu acordat pentru Realitatea.net, Firea a spus că nu îl va mai invita niciodată pe Boureanu în emisiune, precizând că “ne vom vedea în instanţă”.

Postul de televiziune Antena 3 a anunțat oficial că îl va da în judecată pe deputatul PDL.

Firea a mai spus, în cadrul aceluiaşi interviu, că acest lucru nu se mai întâmpla dacă Boureanu şi-ar fi cerut scuze.

Moderatoarea aştepta scuze de la deputat.

“Dacă măcar aseară după emisiune îşi cerea scuze, poate că mă înmuiam şi consideram că a avut un derapaj de moment. Dar şi după emisiune, domnul Boureanu a continuat să susţină, pe SMS-ul producătoarei mele, că mi-a făcut bine defăimându-mă, pentru că l-am atacat la persoană. Eu, repet, îl întrebasem dacă renunţă la afaceri pentru politică”, a mai spus moderatoarea Antenei 3.

Pe de altă parte, întrebată dacă este “prietenă cu domnul Tăriceanu”, Firea s-a arătat ofensată.

“Dumnezeule, ce întrebare! Înseamnă că domnul Boureanu e pe cale să-şi atingă scopul, acela de a mă defăima! Ce legătură are faptul că sunt cunoştinţă, colegă, amică, prietenă cu cineva, până la statutul de «amantă». Dar ca să nu ocolesc răspunsul, precum politicienii, vă spun ferm: Nu sunt «prietenă» cu dl. Tăriceanu şi nici «amantă» sau altceva”, a mai spus Firea în cadrul aceluiaşi interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*