Home » Diverse » Politica romaneasca » 5 DEPUTATE sexy din USL, ARD şi PPDD. Plus una super sexy: Elena Udrea!

5 DEPUTATE sexy din USL, ARD şi PPDD. Plus una super sexy: Elena Udrea!

Şase femei superbe au reuşit să obţină un loc în viitorul Parlament al României, în urma alegerilor din 9 decembrie.

catalina-stefanescu
Cătălina Ştefănescu (24 de ani)
– Fosta secretară (?) a influentului membru USL Liviu Dragnea va fi cel mai tânăr parlamentar român, după ce a obţinut aproximativ 70% dintre voturile din colegiul aferent municipiului Turnu Măgurele. Teleorman este judeţul cu cea mai ridicată prezenţă la alegeri, de aproximativ 55%.
claudia-boghicevici
Claudia Boghicevici (37 de ani)
– Una dintre cele mai frumoase femei din PDL a obţinut un super-scor în Arad, reuşind să câştige cu peste 50% dintre voturi în colegiul uninominal în care a candidat. Interesant este că, în colegul uninominal 2 din Arad, contra-candidatul propus de USL a fost tot o femeie, Lia Ardelean. Boghicevici este şi vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL.
10855_1188459636582_7557615_n
Simona Bucura-Oprescu (32 de ani)
– Preşedinte al Departamentului de Comunicare şi sinteză publică PSD Argeş, PSD-ista Simona Bucura-Popescu a închis fără probleme colegiul argeşean în care a candidat. Absolventă de ASE, tânăra parlamentară a urmat şi două masterate, ambele absolvite în 2011 – unul în administraţie publică contemporană la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, celălalt în comunicare şi publicitate la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy”.
ioana-jenica-dumitru
Ioana Jenica Dumitru (42 de ani)
– Unul dintre cei trei parlamentari de Argeş ai PPDD este Ioana-Jenica Dumitru. Frumoasa brunetă e absolventă de ASE şi a unei facultăţi de management din Franţa şi are afaceri în viticultură.
roberta-alma-anastase
Roberta Alma Anastase (36 de ani)
– Frumoasa femeie din PDL, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a câştigat un loc de deputat la redistribuire, în Colegiul 11 – Ploieşti Vest, unde a obţinut 31,75% dintre voturi. Colegiul a fost câştigat clar de un liberal, Paul Dumbrăveanu, cu aproape 54%. Pe când avea 18 ani, Anastase devenea Miss România şi avea onoare să reprezinte ţara la Miss Univers.

+

elenaudrea2Elena Udrea (38 de ani) – Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a reuşit să obţină un post de parlamentar, deşi a primit mai puţine voturi decât contra-candidatul USL Liviu Brătesc. Udrea a fost aleasă de circa 11.000 de oameni dintr-un colegiu din judeţul Neamţ, unde a beneficiat puternic de sprijinul primarului PDL-ist din Roman. Udrea este parlamentar încă din 2008, an în care a candidat într-un colegiu uninominal din Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*