Connect with us

Politica romaneasca

5 DEPUTATE sexy din USL, ARD şi PPDD. Plus una super sexy: Elena Udrea!

Published

on

Şase femei superbe au reuşit să obţină un loc în viitorul Parlament al României, în urma alegerilor din 9 decembrie.

catalina-stefanescu
Cătălina Ştefănescu (24 de ani)
– Fosta secretară (?) a influentului membru USL Liviu Dragnea va fi cel mai tânăr parlamentar român, după ce a obţinut aproximativ 70% dintre voturile din colegiul aferent municipiului Turnu Măgurele. Teleorman este judeţul cu cea mai ridicată prezenţă la alegeri, de aproximativ 55%.
claudia-boghicevici
Claudia Boghicevici (37 de ani)
– Una dintre cele mai frumoase femei din PDL a obţinut un super-scor în Arad, reuşind să câştige cu peste 50% dintre voturi în colegiul uninominal în care a candidat. Interesant este că, în colegul uninominal 2 din Arad, contra-candidatul propus de USL a fost tot o femeie, Lia Ardelean. Boghicevici este şi vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL.
10855_1188459636582_7557615_n
Simona Bucura-Oprescu (32 de ani)
– Preşedinte al Departamentului de Comunicare şi sinteză publică PSD Argeş, PSD-ista Simona Bucura-Popescu a închis fără probleme colegiul argeşean în care a candidat. Absolventă de ASE, tânăra parlamentară a urmat şi două masterate, ambele absolvite în 2011 – unul în administraţie publică contemporană la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, celălalt în comunicare şi publicitate la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy”.
ioana-jenica-dumitru
Ioana Jenica Dumitru (42 de ani)
– Unul dintre cei trei parlamentari de Argeş ai PPDD este Ioana-Jenica Dumitru. Frumoasa brunetă e absolventă de ASE şi a unei facultăţi de management din Franţa şi are afaceri în viticultură.
roberta-alma-anastase
Roberta Alma Anastase (36 de ani)
– Frumoasa femeie din PDL, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a câştigat un loc de deputat la redistribuire, în Colegiul 11 – Ploieşti Vest, unde a obţinut 31,75% dintre voturi. Colegiul a fost câştigat clar de un liberal, Paul Dumbrăveanu, cu aproape 54%. Pe când avea 18 ani, Anastase devenea Miss România şi avea onoare să reprezinte ţara la Miss Univers.

+

elenaudrea2Elena Udrea (38 de ani) – Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a reuşit să obţină un post de parlamentar, deşi a primit mai puţine voturi decât contra-candidatul USL Liviu Brătesc. Udrea a fost aleasă de circa 11.000 de oameni dintr-un colegiu din judeţul Neamţ, unde a beneficiat puternic de sprijinul primarului PDL-ist din Roman. Udrea este parlamentar încă din 2008, an în care a candidat într-un colegiu uninominal din Bucureşti.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Politica romaneasca

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut azi demisia premierului Vasilica Dăncilă

Published

on

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Viorica Dăncilă, precizând că aceasta nu a înțeles obligațiile ce îi revin conform jurământului depus la învestirea în funcție și nu face altceva decât să execute ordinele de partid. Iohannis a mai spus că Dăncilă nu face față poziției de premier, transformă Guvernul într-o vulnerabilitate, refuză să respecte Constituția și principiul colaborării loiale între autoritățile statului.

“Retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost învestit. Au trecut trei luni, după care pot să trag o concluzie – doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru a României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru a României”, a spus Iohannis.

Vineri dimineaţa, premierul Viorica Dăncilă l-a înştiinţat pe Iohannis că nu mai merge la întâlnirea programată de la Palatul Cotroceni pe tema situaţiei tensionate dintre BNR şi Guvern, preşedintele fiind anunţat prin cabinetul său. Conflictul dintre cei doi demnitari vine însă pe fondul tensiunilor privind gestionarea politicii externe a României, în contextul vizitei premierului în Israel “fără mandat” şi a deciziei unilaterale a Executivului de a începe demersurile pentru mutarea ambasadei României în Ierusalim.

Continue Reading

Politica romaneasca

Klaus Iohannis a decis să nu o revoce pe Laura Codruţa Kovesi

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Klaus Iohannis a refuzat, luni, să dea curs cererii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, anunţând că motivele invocate de ministrul Justiţiei nu au fost de natură să îl convingă.

“La jumătatea lunii februarie, ministrul Justitiei mi-a trimis o propunere de revocare a procurorului şef al DNA, împreună cu raportul activităţii manageriale a DNA. După cum probabil vă aminţiţi, după ceva timp, la mijlocul lunii martie, mi-a fost înaintat şi avizul CSM, care a ajuns la cu totul altă concluzie decât a domnului ministru. Avizul CSM a fost unul negativ. El nu poate fi tratat ca simplu element facultativ, adiţional, chiar dacă avizul nu obligă, el în niciun caz nu poate fi ignorat. Costat deci că, în analiza aceloraşi acţiuni sau inacţiuni şi în aplicarea aceloraşi texte legale, două autorităţi ale statului, respectiv ministrul Justiţiei şi Consiliul Superior al Magistraturii, ajung la concluzii diametral opuse”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a precizat că, odată ce a fost sesizat cu propunerea de revocare şi după ce a primit avizul CSM, a cerut departamentelor de specialitate din Administraţia Prezidenţială o analiză şi câteva propuneri.

“Analizând motivele minstrului Justiţiei, am constatat că autorul raportului consideră că acesta este, citez, o luare de poziţie faţă de dezbaterile publice din ultimul an, ceea ce clar induce percepţia că evaluarea ministrul Justiţiei poate fi subiectivă. Această percepţie e întărită şi de prezenţa în raport a unor aspecte referitoare la cariera profesională a ministrului Justiţiei. De asemenea, unele motive care fundamentează propunerea de revocare nu sunt pertinente. Motivele ministrului Justiţiei nu au fost de natură să mă convingă, în mare parte nici nu corespund prevederilor legale propunerii de revocare a doamnei Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.În concluzie, nu voi da curs propunerii de revocare a doamnei Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA”, a mai spus Klaus Iohannis.

Continue Reading

Politica romaneasca

Înalta Curte a respins cererea Elenei Udrea de recuzare a unui judecător

Published

on

Elena Udrea a cerut, prin intermediul avocatului ei, recuzarea judecătorului Ionuţ Matei, cel mai nou membru al completului care judecă dosarul ”Gala Bute”. Magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însă, i-au respins cererea, informează Mediafax.

La finele lunii ianuarie, Ionuţ Matei a înlocuit alt magistrat. Încă de atunci Elena Udrea s-a arătat revoltată de schimbare, acuzându-l pe Matei că face parte din ”câmpul tactic”.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse