Home » Diverse » Peste 70.000 de oameni au protestat impotriva PSD si modificarii legilor justitiei

Peste 70.000 de oameni au protestat impotriva PSD si modificarii legilor justitiei

Zeci de mii de oameni s-au strans sambata in Piata Universitatii, in ciuda ninsorii abundente si frigului din Bucuresti, pentru marsul de protest “Toate drumurile duc la Bucuresti. ‘Revolutia’ generatiei noastre”.

Protestatarii au aprins lanternele la ora 21.00 in fata Parlamentului. “PSD, ciuma rosie! – proiectie cu laser pe Ministerul Finantelor.

La ora 21.00, protestatarii au intonat imnul național și au aprins lanternele telefoanelor, într-o reeditare a gestului de anul trecut din Piața Victoriei.

Multi protestatari au venit din tara in Capitala pentru a manifesta impotriva PSD, impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal. In Piata Universitatii au fost aduse forte de ordine impresionante, cel mai mare dispozitiv vazut in ultimul an la proteste, dar jandarmii nu i-au putut impiedica pe oameni sa ocupe toata piata. Timp de jumatate de ora a fost tensiune intre jandarmi si protestatari, intrucat fortele de ordine au impiedicat oamenii sa ocupe carosabilul, dar si sa iasa din pasajul de la metrou spre Universitate. Protestatarii au mers in mars pe traseul Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Parlament, “cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.