Home » Diverse » Noua păpuşă Barbie are părul roz şi tatuaje pe gât

Noua păpuşă Barbie are părul roz şi tatuaje pe gât

Un nou model de păpuşă Barbie, scos pe piaţă de curând, a atras criticile părinţilor de fetiţe. Personajul are acum părul roz, are tatuaje pe gât şi este îmbrăcată ca o prostituată, scrie dailymail.co.uk .

Cea mai cunoscută păpuşă din lume a fost adusă în pas cu moda. De data asta, creatorul Simone Legno a transformat-o pe Barbie în “rockeriţă”, cu părul roz şi tatuaje colorate pe gât. Mai mult, ea are şi un câine, denumit Bastardino.

Părinţii nu sunt de acord cu comercializarea acestui model, spunând că Barbie este acum “prea sexuală şi nepotrivită pentru copii”. Pe de altă parte, reprezentanţii companiei Mattel – care produce păpuşa Barbie – spun că aceasta a fost creată pentru adulţii care colecţionează modelele Barbie.

Ba chiar, directorul unui website de jucării a afirmat, legat de reacţia părinţilor: “Oamenii cu probleme personale le proiectează pe o bucată de plastic. Dacă nu îţi place, nu o lua acasă. O păpuşă Barbie n-o să-ţi bată la uşă şi nu o să-ţi ia copilul să-l ducă la un salon de tatuaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*