Home » Diverse » NASA » Un asteroid urias va lovi Pamantul in septembrie! NASA NU confirma!

Un asteroid urias va lovi Pamantul in septembrie! NASA NU confirma!

Sfârşitul lumii este aproape, conform informaţiilor furnizate de sute de publicaţii online din Occident, şi se va întâmpla atunci când un asteroid gigantic, cu un diametru de 4 km, va lovi Pământul în zona Americii de Nord.

Asteroidul ar urma să intre în coliziune cu pământul în perioada 15-25 septembrie, conform dailyrecord.co.uk.

Scenariu a fost pus în discuţie pentru prima dată în urmă cu un an, de către ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, care spunea, la acea vreme, că omenirea se va confrunta cu o catastrofă majoră peste 500 de zile.

Specialiştii spun că un astfel de impact ar avea consecinţe catastrofale, s-ar putea produce cutremure mari, vulcanii din zona Pacificului s-ar putea reactiva, iar coastele americane ar putea fi măturate de tsunami-uri uriaşe, cu o înălţime de peste 100 de metri.

În urma teoriilor apocaliptice care au împânzit Internetul, NASA a fost nevoită să ia atitudine şi a declarat, recent, că Agenţia „nu are cunoştinţă de nici un asteroid sau cometă care ar putea lovi Pământul. De fapt, nici un corp ceresc de mari dimensiuni nu va lovi Pământul în următoarele sute de ani”, conform publicaţiei Mirror.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.