Home » Diverse » IT » Noutati Canon: EOS 5D Mark III, prezentat oficial

Noutati Canon: EOS 5D Mark III, prezentat oficial

Japonezii de la Canon au anunţat astăzi extinderea celebrei game EOS prin lansarea noului model EOS 5D Mark III.

EOS 5D Mark III continuă performanţele legendarului model EOS 5D Mark II, oferind viteze îmbunătăţite, rezoluţie mai mare a fotografiilor, putere de procesare sporită şi opţiuni creative extinse, atât pentru fotografiere cât şi pentru filmare Full HD.

EOS 5D Mark III are un nou senzor full-frame de 22.3 MP, oferind o rezoluţie ideală pentru poze şi filme HD, precum şi o fotografire la 6 fps-uri, în timp ce sistemul AF în 61 de puncte oferă viteză mai mare, flexibilitate şi precizie. Echipat cu cea mai nouă tehnologie de procesare, DIGIC 5+, EOS 5D Mark III deţine şi funcţii video îmbunătăţite şi un control audio mai bun.

“EOS 5D Mark III reprezintă un important pas înainte pentru seria EOS 5D” a declarat Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe. “EOS 5D Mark II este un aparat foto de excepţie, de aceea am ascultat sugestiile pasionaţilor pentru a îmbunătăţi performanţele pe toate direcţiile. Această cameră a fost concepută să satisfacă orice provocare creativă – este mai rapidă, mai receptivă şi deţine tot ce ii trebuie pentru a se adapta la orice mediu, de la fotografie de studio la filmare creativă, oferind rezultate de cea mai bună calitate.”

EOS 5D Mark III deţine cel mai nou procesor de imagine, Canon DIGIC 5+, ce oferă o nouă gamă de funcţii fără să afecteze performanţa camerei. O conversie A/D pe 14-bit oferă o gradaţie fină tonurilor şi o tranziţie mai uşoară a culorilor, în timp ce filmarea HDR combină trei expuneri diferite şi permite ca doar unul din cele cinci tonuri presetate să fie aplicat. Datorită posibilităţii de editare şi procesare RAW direct în cameră, fotografii vor putea începe imediat post-procesarea imaginilor, încă din timpul sedinţei foto.

EOS 5D Mark III deţine un nou buton Creative Photo, ce permite utilizatorului să selecteze uşor opţiunea Picture Styles şi să captureze mai multe expuneri, oferind totodată acces direct la modul HDR.

Pentru situaţia unde discreţia este esenţială, cum ar fi în timpul unei nunţi, EOS 5D Mark III oferă un nou mod de fotografiere ce reduce dramatic sunetul produs la declanşarea fotografierii. Ca parte a sistemului EOS, modelul EOS 5D Mark III este compatibil cu cele peste 60 de lentile EF, incluzând şi modelul EF 24-70mm f/2.8L II USM – cel mai nou model wide-angle zoom de la Canon ce face parte din celebra serie L. De asemenea, camera este compatibilă şi cu noua gamă de accesorii anunţată recent, ce este concepută să ofere cretivitate extinsă. Din aceasta face parte şi noul Speedlite 600EX-RT – un flash TTL performant ce deţien o conectivitate wireless.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.