Home » Diverse » IT » Notebook-urile 3D de la Sony, lansate în România

Notebook-urile 3D de la Sony, lansate în România

Sony a lansat astăzi pe piaţa din România noile notebook-uri VAIO F 3D. Acestea au un ecran Full HD de 16 inch (40, 6 cm). Astfel puteţi vedea filme, juca jocuri sau vizualiza fotografii, toate în format 3D şi cu o bună calitate a imaginii.

Mai mult, noile notebook-uri au posibilitatea de conversie din 2D în 3D. Funcţia 3D intră în acţiune imediat cum este apăsat butonul special situat în partea dreaptă sus a notebook-ului. Aşa se face că filmele 2D pot fi convertite instantaneu în modul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton.

Modelul VAIO F 3D are o tastatură silenţioasă şi luminată, are 8 GB memorie RAM, unghi de vizualizare de 178 de grade, o rată de refresh de 240 de cadre pe secundă şi o funcţie care vă permite să proiectaţi imaginea 3D de pe notebook pe un LCD 3D.

Notebook-ul se va vinde de săptămâna viitoare în magazine, în pachet fiind inclusă şi o pereche de ochelari pentru vizualizare 3D. Preţul de pornire va fi de 8. 500 de lei.

Un comentariu

  1. da pot sa zic sa sunt satisfacut e dragutz si ofera prestatii bune. in raport pretz calitate. fara 3D ajunge la 1500€.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*