Home » Diverse » IT » Nikon D800, DSLR-ul cu o rezolutie uimitoare de 36,3 megapixeli

Nikon D800, DSLR-ul cu o rezolutie uimitoare de 36,3 megapixeli

Nikon anunta lansarea noului model revolutionar DSLR profesional in format FX, de 36,3 megapixeli, Nikon D800.

Proiectat pentru a raspunde nevoilor fotografiei viitorului si videografiei prezente, modelul ingenios Nikon D800 este echipat cu tehnologie noua care ofera un nivel nemaiintalnit al detaliului si profunzimii in fotografie si ofera toata flexibilitatea necesara pentru a realiza materiale video de calitatea unei emisii.
Incadrandu-se intr-o clasa proprie, aparatul foto Nikon D800 poate realiza fotografii asemanatoare cu cele realizate cu ajutorul aparatelor foto in format mediu, avand insa agilitatea oferita de formatul DSLR, oferind astfel profesionistilor care acorda o atentie deosebita detaliilor libertatea de a crea imagini monumentale.

Senzorul CMOS in format FX (cadru complet) de 36,3 megapixeli utilizeaza tehnologie care permite redarea unor detalii si nuante deosebit de clare.

Acesta permite obtinerea unor imagini de o calitate remarcabila cu un nivel redus de zgomot si o distanta dinamica mare datorita inregistrarii pe 12 canale, cu sistem de conversie de la analog la digital (A/D) pe 14 biti si raport ridicat semnal-zgomot.

Interval larg ISO: cu un interval ISO de la 100 la 6400, cu posibilitate de extindere pana la 25600 (echivalent) si 50 (echivalent), aparatul foto D800 va stabili noi standarde in materie de rezolutie pentru DSLR-uri. Sistemele inteligente de reducere a zgomotului ale aparatului foto gestioneaza zgomotul fara a sacrifica detaliile fine, oferind un nivel ridicat de flexibilitate in orice conditii de luminozitate: imaginile vor fi clare si curate, chiar si la setari ISO ridicate.

Echipat cu motorul de procesare a imaginilor EXPEED 3 de ultima generatie de la Nikon, aparatul foto D800 face fata cu succes sarcinilor care presupun un numar mare de date, fara a face compromisuri in ceea ce priveste viteza si calitatea cu care sunt obisnuiti profesionistii.

Procesarea imaginii pe 16 biti: oferind acum o paleta mai mare de culori si nuante, acest procesor de imagini inovator asigura gradatii uniforme cu detalii si tonuri din abundenta, pana la albul pur, chiar si atunci cand realizati fotografii in format JPEG.

Pentru profesionistii care realizeaza frecvent materiale video, aparatul foto D800 ofera flexibilitatea necesara realizarii unei game extinse de aplicatii video. Puteti realiza filme in format de dimensiuni mari, cu o gama variata de succesiuni de cadre.

Succesiune a cadrelor: Puteti realiza filme Full HD (1080p) in format 30p, 25p si 24p, cu optiuni de 60p, 50p si 25p la 720p. Clipurile video pot avea o durata de pana la 29:59 de minute.

Fisiere video in multi-format Full HD D-movie: lansata pentru modelul D4, inregistrarea Full HD este acum posibila in ambele formate FX sau DX, oferindu-va astfel o libertate de exprimare exceptionala.

Control audio de inalta fidelitate: raspunzand cerintelor industriei, D800 stabileste noi standarde in ceea ce priveste inregistrarea audio DSLR, oferind o calitate exceptionala a sunetului, la fel ca cea a imaginilor. Alaturi de intrarea pentru microfon stereo extern, iesirea audio pentru casti externe va permite sa reglati fin canalul audio pentru a-l izola, atat inainte, cat si in timpul inregistrarii. Aveti, de asemenea, la dispozitie setarea pentru intrarea in linie pentru dispozitive de inregistrare liniara in format PCM.

Iesire HDMI necomprimata: pentru cei care au nevoie de cea mai clara iesire video pentru editare profesionala a imaginii, D800 ofera posibilitatea de vizualizare in timp real in format necomprimat pe monitoare si dispozitive de inregistrare externe. La fel ca si in cazul modelului D4, datele sunt transmise la o dimensiune a imaginii si o succesiune a cadrelor stabilite si nu contine suprapunerea informatiilor care poate fi afisata simultan pe monitorul TFT al aparatului foto.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.