Home » Diverse » IT » “Adobe Warp Stabilizer” stabilizeaza filmarile video tremurande, cu un singur clic. Test Video

“Adobe Warp Stabilizer” stabilizeaza filmarile video tremurande, cu un singur clic. Test Video

Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium este un software performant, lider in productia video. Obtineti cele mai bune rezultate, mai rapid ca oricand, cu inovatii ce schimba regulile, cum ar fi extrem de rapidul Adobe Mercury Playback Engine si noua functie Warp Stabilizer care stabilizeaza filmarile video tremurande, cu un singur clic.

  • Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium este un software performant, lider in productia video. Obtineti cele mai bune rezultate, mai rapid ca oricand, cu inovatii ce schimba regulile, cum ar fi extrem de rapidul Adobe Mercury Playback Engine si noua functie Warp Stabilizer care stabilizeaza filmarile video tremurande, cu un singur clic.
  • Produceti rezultate exceptionale in mai putin timp. Productivitate sporita datorata noilor capabilitati de editare audio, imunatairi ale fluxului de lucru, si efecte avansate de compozitie.
  • Accelerati fluxul de lucru al productiei video cu imbunatatiri de performanta ce definesc noi standarde de viteza si eficienta pe ambele platforme Windows si Mac OS, inclusiv pe MacBook Pro.
  • Noua functie Warp Stabilizer din After Effects va permite sa imbunatatiti filmarile tremurande, captate cu camera tinuta in mana, in asa fel incat sa para ca au fost capturate utilizand un dolly sau camera cu stabilizare.
  • Suportul nativ pentru camere DSLR din Adobe Premiere Pro va permite sa incepeti imediat editarea materialului video HD, fara conversia formatului de fisier sau lungi timpi de interpretare.
  • Evitati transcodarea si reconditionarea costisitoare de timp profitand de suportul nativ extins pentru formatele fara banda din Adobe Premiere Pro.

Iata mai jos un test video realizat de Tom Guilmette in care foloseste cu succes noua functie Warp Stabilizer.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.