Home » Diverse » Internet » Windows 10 se descarca automat din 29 iulie!

Windows 10 se descarca automat din 29 iulie!

Timp de un an după lansare, Windows 10 va fi o actualizare GRATUITĂ pentru oricine are o COPIE ORIGINALĂ a sistemului de operare Windows 7 sau 8.1. Noul sistem de operare va fi disponibil, potrivit spuselor celor de la Microsoft, în 190 de ţări.

Iniţial, au existat informaţii conform cărora, utilizatorii care deţin copiile piratate ale sistemului de operare Windows 7 şi Windows 8 vor putea beneficia de actualizarea la Windows 10 GRATUIT. Microsoft a clarificat informaţia spunând că toate copiile piratate ale sistemelor de operare Windows 7 şi 8 vor putea beneficia de actualizarea la Windows 10, dar vor fi tratate în continuare ca sisteme de operare care nu sunt originale.

Imediat după anunţul Microsoft, tuturor utilizatorilor, care au Windows 7 şi Windows 8, le-a apărut o iconiţă care le sugerează actualizarea la noul sistem de operare Windows 10.

Dacă doreşti să rezervi o copie a acestei actualizări, trebuie să accesezi iconiţa care apare pe bara de utilităţi, iar pe 29 iulie, descărcarea sistemului de operare va începe automat. După ce se finalizează descărcarea, sistemul de operare va fi actualizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*