Connect with us

Internet

Cum stii daca esti urmarit pe internet

Published

on

Cum stii daca esti urmarit pe internet

Pe măsură ce navighezi pe internet, sunt colectate informaţii despre tine, spune Gary Kovacs, CEO Mozilla, dar acum poți afla ce fel de date sunt strânse și cum te va afecta acest lucru.

Urmărirea pe internet nu este neapărat un lucru rău, pentru că datele personale pot face căutările mai eficiente; cookie-urile pot ajuta paginile tale favorite să se menţină în afaceri. Dar, spune Gary Kovacs, este dreptul tău să ştii ce date despre tine sunt colectate şi cum îţi afecteză viaţa online. În cadrul unei conferințe TED, acesta a prezentat o extensie Firefox care face exact acest lucru.

Collusion [Complot] este o extensie experimentală care poate fi instalată în browser-ul Firefox și care vă ajută să vedeţi unde se duc datele voastre de pe web şi cine vă urmăreşte.

Extensia poate fi descărcată de aici: http://www.mozilla.org/en-US/collusion/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Internet

Proprietarii de domenii de internet .ro, anuntati de noua taxa de mentenanta din 2018

Published

on

Cei care detin domenii de internet.ro au fost anuntati de Registrului Roman de domenii de noua taxa anuala de inregistrare si mentenenta de 6 euro (fara TVA) ce se va aplica din luna martie a anului urmator. Iata cum poti sa verifici data de expirare a domeniilor .ro.

Citeste continuarea pe StartupCafe.ro

Continue Reading

Internet

Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu vor fi Esca&Escu

Published

on

Andreea Esca va avea o emisiune care va fi difuzată exclusiv online, iar alături de ea, în fiecare editie va fi jurnalistul Cristian Tudor Popescu,, potrivit paginademedia.ro.

Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu sunt Esca&Escu într-o emisiune de 30 de minute realizată special pentru site-ul Știrilor Pro TV.

Prima ediție este astăzi, de la 19.30, urmând ca apoi să fie în fiecare joi de la 18.00.

„Cei doi vor dezbate diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele. Andreea Esca are întrebările, iar gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu va răspunde în stilul său clasic, fără ascunzișuri sau ocolișuri”, anunță Pro TV.

În ediția din această seară, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și peisajul politic din România.

Continue Reading

Internet

Microsoft, doua update-uri majore pentru Windows 10

Published

on

Microsoft a confirmat ca, in contradictie cu planul initial, in acest an va lansa doua upgrade-uri importante pentru sistemul sau de operare, Windows 10, informeaza News.ro. Primul update va fi lansat in primavara, iar cel de-al doilea, confirmat acum, isi va face aparitia spre final de an. Conform datelor StatCounter, Windows 10 are 33% din piata mondiala, timp ce Windows 7 are 47%. In Romania, Windows 10 are 28% din piata.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse