Connect with us

Internet

Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu vor fi Esca&Escu

Published

on

Andreea Esca va avea o emisiune care va fi difuzată exclusiv online, iar alături de ea, în fiecare editie va fi jurnalistul Cristian Tudor Popescu,, potrivit paginademedia.ro.

Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu sunt Esca&Escu într-o emisiune de 30 de minute realizată special pentru site-ul Știrilor Pro TV.

Prima ediție este astăzi, de la 19.30, urmând ca apoi să fie în fiecare joi de la 18.00.

„Cei doi vor dezbate diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele. Andreea Esca are întrebările, iar gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu va răspunde în stilul său clasic, fără ascunzișuri sau ocolișuri”, anunță Pro TV.

În ediția din această seară, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și peisajul politic din România.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Internet

Proprietarii de domenii de internet .ro, anuntati de noua taxa de mentenanta din 2018

Published

on

Cei care detin domenii de internet.ro au fost anuntati de Registrului Roman de domenii de noua taxa anuala de inregistrare si mentenenta de 6 euro (fara TVA) ce se va aplica din luna martie a anului urmator. Iata cum poti sa verifici data de expirare a domeniilor .ro.

Citeste continuarea pe StartupCafe.ro

Continue Reading

Internet

Microsoft, doua update-uri majore pentru Windows 10

Published

on

Microsoft a confirmat ca, in contradictie cu planul initial, in acest an va lansa doua upgrade-uri importante pentru sistemul sau de operare, Windows 10, informeaza News.ro. Primul update va fi lansat in primavara, iar cel de-al doilea, confirmat acum, isi va face aparitia spre final de an. Conform datelor StatCounter, Windows 10 are 33% din piata mondiala, timp ce Windows 7 are 47%. In Romania, Windows 10 are 28% din piata.

Continue Reading

Internet

MICROSOFT: A apărut primul update la Windows 10

Published

on

MICROSOFT: A apărut primul update la Windows 10

Compania Microsoft anunță primul update major la sistemul de operare Windows 10, care este disponibil, începând cu luna august, pentru clienții din întrega lume.

Pachetul de update este denumit oficial “Actualizarea aniversară Windows 10”.

Odată cu noile specificații și inovații aduse de această actualizare aniversară, Microsoft anunță și lansarea unei serii săptămânale de videoclipuri numită „This Week on Windows” (TWOW), prin care vor fi prezentate ultimele noutăți, aplicații și sfaturi despre sistemul de operare Windows.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse