Home » Diverse » Iaşi: Relaţii sexuale în baie, la liceu. VIDEO

Iaşi: Relaţii sexuale în baie, la liceu. VIDEO

Conducerea Liceului “Ion Neculce” din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a declanşat o anchetă internă după ce doi elevi de clasa a IX-a de la unitatea de învăţământ au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în toaleta şcolii, imaginile fiind postate pe internet.

Un filmuleţ cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul “Ion Neculce” din Târgu Frumos care întreţin relaţii sexuale în toaleta şcolii a fost postat pe internet.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Sabina Manea, a declarat că liceul la care cei doi elevi învaţă a declanşat o anchetă în acest caz.

“Nici nu ştim dacă incidentul s-a petrecut acolo sau nu, în primul rând se va analiza această chestiune. La nivelul şcolii s-a declanşat o anchetă care se află în derulare. Dacă s-a întâmplat aşa ceva este foarte grav şi vor fi luate măsurile de rigoare”, a afirmat Sabina Manea.

Directorul Liceului “Ion Neculce”, Emilia Talpalaru, a spus că incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar conducerea şcolii a fost anunţată despre acest caz de paznicul unităţii de învăţământ.

“Este un incident neplăcut. Am audiat copiii, au fost anunţate familiile, iar în funcţie de rezultatul anchetei vom stabili ce măsuri vom aplica”, a spus Emilia Talpalaru.

Ea a precizat că cei doi elevi nu au rezultate bune la învăţătură, menţionând că nu ştie deocamdată cine a filmat imaginile care au fost postate pe internet.

Directorul liceului a spus că nu au mai existat astfel de incidente în unitatea de învăţământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*